Facchetti Yamahalle

Kuva
Yamaha
Junnuvuosiensa starttirituaaleista videohitiksi noussut EM-sarjan kuljettaja Gianluca Facchetti siirtyy Yamahalle.

Moni on tainnut nähdä ja muistaa edelleen nettihiteiksi nousseet videot junnukuskista starttipuomin takana. Nuorukaisella on lähtöä odotellessa kova tohina päällä ja näyttää ettei hermo meinaa kestää odotella puomin kaatumista.

Juniori noissa videoissa on Gianluca Facchetti, joka nousi Italian junnukisoista EM-sarjan vakiokasvoksi. Nyt päättyneen kauden tulokset jäivät laihoiksi. Facchetti oli EMX250-luokan loppupisteissä vasta sijalla 20. Kauteen mahtui pari todella hyvää eräsijoitusta mutta myös paljon nollaeriä ja huonoja sijoituksia.

Ensi kauden Facchetti ajaa SDM Corse Yamaha Official EMX250 Teamissa, jonne hän siirtyy monen KTM:llä ajetun kauden jälkeen.

Lisää uutisia

SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Esittelyssä AMSS-järjestelmä
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.