Facchetti Yamahalle

Kuva
Yamaha
Junnuvuosiensa starttirituaaleista videohitiksi noussut EM-sarjan kuljettaja Gianluca Facchetti siirtyy Yamahalle.

Moni on tainnut nähdä ja muistaa edelleen nettihiteiksi nousseet videot junnukuskista starttipuomin takana. Nuorukaisella on lähtöä odotellessa kova tohina päällä ja näyttää ettei hermo meinaa kestää odotella puomin kaatumista.

Juniori noissa videoissa on Gianluca Facchetti, joka nousi Italian junnukisoista EM-sarjan vakiokasvoksi. Nyt päättyneen kauden tulokset jäivät laihoiksi. Facchetti oli EMX250-luokan loppupisteissä vasta sijalla 20. Kauteen mahtui pari todella hyvää eräsijoitusta mutta myös paljon nollaeriä ja huonoja sijoituksia.

Ensi kauden Facchetti ajaa SDM Corse Yamaha Official EMX250 Teamissa, jonne hän siirtyy monen KTM:llä ajetun kauden jälkeen.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa