Raakavetoa: Koeajossa Honda CRF450L

Hondan uuden katuenduron ensitestit kotimaan kamaralla.

OffroadPro pääsi tiistaina testaamaan kotoisen kylmissä olosuhteissa Honda uutta katulaillista CRF450L pyörää. Uutukainen perustuu CRF450R crossipyörään, mutta moottorin, vaihteiston ja iskunvaimennuksen muutoksilla se on kesytetty kilvelliseksi katuenduroksi. Analyysiä pyörästä ja vertailua Red Moton valmistamaan Honda CRF450X Enduro-versioon on luvassa seuraavassa OffroadPron numerossa, mutta katsotaanpa tähän väliin miten päätoimittaja Salonen kuljettaa pyörää Riihimäen hiekkaisissa maisemissa.

Lisää uutisia

SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Esittelyssä AMSS-järjestelmä
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.