Raakavetoa: Koeajossa Honda CRF450L

Hondan uuden katuenduron ensitestit kotimaan kamaralla.

OffroadPro pääsi tiistaina testaamaan kotoisen kylmissä olosuhteissa Honda uutta katulaillista CRF450L pyörää. Uutukainen perustuu CRF450R crossipyörään, mutta moottorin, vaihteiston ja iskunvaimennuksen muutoksilla se on kesytetty kilvelliseksi katuenduroksi. Analyysiä pyörästä ja vertailua Red Moton valmistamaan Honda CRF450X Enduro-versioon on luvassa seuraavassa OffroadPron numerossa, mutta katsotaanpa tähän väliin miten päätoimittaja Salonen kuljettaa pyörää Riihimäen hiekkaisissa maisemissa.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa