Naisten Suomen Cupia Iisalmessa

Teksti
Noora Uro.
Kuva
Ismo Karttunen
Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden kuljettajat Noora Uro ja Iiris Penttinen operoivat MX-liigakilpailussa Iisalmessa lauantaina. Kova savirata osoitti tuloksissa muutoksia Porin pehmeän hiekkaradan jälkeen.

MXC/B luokassa Noora Uro teki loistavaa työtä aamun harjoituksista lähtien. Vuonna 2017 samaisella radalla kellotettiin paras kierrosaika 2.20 keskinopeudella 40km/h ja tänään huimaa kehitystä, kun paras kierrosaika oli 2.02 ja keskinopeus 44km/h

MXC/B kuljettajia oli yhteensä 82.
– Aamu lähti hyvin käyntiin ja aika-ajoissa lunastin a-finaalipaikan itselleni. Tästä tyytyväisenä lähdin eriin. Ensimmäisessä erässä ajo vähän tökki, mutta sijoitus silti 27. Toisessa erässä ajo kulki sujuvammin ja parin pojan kanssa oli monta kierrosta tiukkaa kisaa. Yhteistuloksissa 29.
Taas kerran kehittävä kisa ja on hassua huomata, kun saavuttaa tietyn vauhti ja kestävyystason, se ei enää riitä vaan on vauhtia saatava lisää. Tästä on hyvä jatkaa vauhdin nousua ja kehitystä.

Seuraavaksi Noora Uro #197 starttaa SM Motocross MXC/A luokassa Siilinjärvellä 30.6-1.7

MXD Iiris Penttinen #37
– Aamun harjoituksissa oli tutustuttava kovaan radanpintaan kun pääsääntöisesti tulee pehmeällä ajettua. Pyörää säädettiin vielä aamun harjoituksissa jonka vuoksi en saanut ajettua yhtään nopeaa kierrosta. Ensimmäiseen erään luottavaisin mielin paikalta 15. Molemmat erät meni ajollisesti hyvin kehitystä kovalla radalla ajamiseen kehittyi kierros kierroksella. Päivän totaalissa 13.

Seuraava MXD kilpailu ajetaan Kuopiossa 7.7.2018

Tulokset 9.6. Iisalmi
MX65 1.Aaro Menna 2.Eelis Viemerö 3.Simo Koskinen
MXC/A-MXC/B 1.Kasimir Hindersson 2.Saku Mansikkamäki 3.Ville Schadewitz IMK..34.Noora Uro LrMP...
MXD 1.Hanna Mertsalmi 2.Vilma Jarkkola 3.Kadri Ehamäe...13.Iris Penttinen LrMP

Tiedote: Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol