KTM MP19 –Messuilla

Teksti
KTM on jälleen vahvasti mukana MP-messuilla. Pääosastolla on esillä koko Street –mallisto sekä läpileikkaus offroad –mallistosta. KTM on tuttuun tapaan hallissa 6, paikalla 6G48.

Uutuudet 2019

KTM esittelee viisi uutta mallia MP19-messuilla sekä useita KTM PowerParts -varusteltuja pyöriä.

Odotettu uutuus KTM 790 ADVENTURE on markkinoiden offroad-kykyisin pyörä matkaominaisuuksista tinkimättä. Kun uskaltaudut ajamaan siellä missä vain muutamat ovat käyneet aiemmin, voit kutsua itseäsi todelliseksi seikkailijaksi.

Dakarista inspiroitunut tuotekehitys on tuonut uuden KTM 790 ADVENTURE R:n ennennäkemättömälle tasolle, kun puhutaan ketterästä ja erinomaisilla matkaominaisuuksilla varustetusta offroad-moottoripyörästä. Kevyt kokonaisuus täysin säädettävällä WP Xplor -alustalla ja jopa 450 km toimintasäteellä takaa entistä nautinnollisemman seikkailun.

Paljon uudistuneet 690 SMC R ja ENDURO R tekevät paluun KTM:n street-mallistoon. Uutta: runko, takarunko, katteet, uusin versio LC4 -moottorista ja 1,5 litraa isompi polttoainetankki. Lisäksi pyörä on ladattu täyteen kuljettajaa avustavaa elektroniikkaa kuten kaarreajoavusteinen ABS, kallistuskulmaa lukeva luistonesto, Quickshifter+, MSR ja valittavat ajomoodit.

SUPER DUKE GT edustaa KTM:n sporttista matkapyörää. Pyörä koki mallivuodelle 2019 mittavia uudistuksia: Moottori, uusi TFT –näyttö, parannettu tuulensuoja, LED –ajovalo, avaimeton käynnistys ja paljon muuta. Valloita kaukaisimmatkin tiet, joista aiemmin olet vain haaveillut.

Koeajo

Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla voit koeajaa seuraavia KTM Street -malleja:

125 DUKE

RC 125

790 DUKE

1290 SUPER DUKE R

1290 SUPER DUKE GT

1290 SUPER ADVENTURE S

 

KTM POWERWEAR 

KTM PowerWear –tuotteita messuilla myy Motopalvelu Niemitalo osastolla 6k91.

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.