Videot

Orimattilan Moottorikerho kesti ennakkosuosikin paineet ja vei joukkueella Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela kerhojoukkueiden Suomen mestaruuden kolmannen kerran peräkkäin.
Jesse Viljakainen julkaisi videon, jossa mies testailee ensi vuoden mallista Husqvarnan 2-T enskaa.
Imatralaisnuorukainen kertaa viikonlopun kisaa ja valottaa myös suunnitelmia ensi kaudeksi.
Crossin joukkue-MM lähestyy ja USA:n joukkue pääsee kotikentälleen haastamaan muun maailman. Ja tietysti tohina kisan ympärillä on jo kovaa...
Hondan kisatiimi enduron MM-sarjassa julkisti ensi kauden kalustoa ja samalla videon viime viikonlopun MM-osakilpailusta.
Harri Kullas vieraili jälleen motocrossin SM-sarjassa, kun kauden viides osakilpailu oli vuorossa Alavudella sunnuntaina. Kullas kilpaili poikkeuksellisesti kahdessa luokassa voittaen ne molemmat.
Parin viikon päästä ilmestyvässä lehdessä Samuli Aro raportoi koeajojutussaan 2019-vuosimallin GasGasin ominaisuuksista.
Porukkaa oli mukavasti paikalla Kanteleen Krossareiden Sänkipäivillä ja ajot nopealla peltoradalla sujuivat hyvin. Paikalla nähtiin monenlaista kalustoa, mm. KTM950 ja Suzukin sivuvaunulaitos.
Tänä vuonna säät näyttäisivät suosivan ajopäivän järjestämistä puidulle pellolle sunnuntaina 26.8. Reittivideolla koko pitkä rata.
Pukkilan Moottoriurheilijat ry ja Kanteleen Krossarit ry järjestävät yhteistyössä lauantaina 15.9.2018 järjestyksessään kolmannen Kanteleen Herkkulenkin.
Motocrossin MM- ja EM-sarjat jatkuivat legendaarisella Lommelin radalla.
Reittivideo viikon kuluttua lauantaina ajettavasta Hälvälän Enduro Sprintistä.
Cross country, Jämsä
Mika Karma voitti cross countryn 40-vuotiaiden veteraanien (V40) Suomen Cupin toisen osakilpailun Jämsässä lauantaina. Sarjapromoottorin videolla myös samassa starttiryhmässä olleiden muiden luokkien (A, V50, U20, B) menoa.
Cross country, Jämsä
Jämsän Seudun Moottorikerhon Roni Kytönen ja Eemil Pohjola kamppailivat lähes koko kaksituntisen kilpailun ajan voitosta cross countryn toisessa SM-osakilpailussa Jämsässä lauantaina. Kytönen kertoo voittoisasta päivästään promoottorin videolla.
Videolla palataan Tornion SM-crossien helteisiin tunnelmiin.
X-Trialin tapaan tänään ajettu SuperEnduro löytyy kisalähetyksenä YLE Areenasta.
Tänään Vantaan Vauhtipuistossa ajettu X-Trialikilpailu on katsottavissa YLE Areenassa.
Cross country, Jämsä, 2017
Cross countryn Suomen mestaruussarjan toinen osakilpailu järjestetään Jämsässä lauantaina 21. heinäkuuta. Kilpailureitistä on julkaistu koostevideo.
CrossiBlogin pojat ovat jälleen jännän äärellä, kun kaksikko spekuloi tulevana viikonloppuna Kuopiossa järjestettävää MX-liigan osakilpailua. Ohessa myös linkki aikatauluun ja lähtöluetteloihin.
Jesse Viljakainen on kuvannut reittiesittelyn tulevan Vesijärven SM-enduron EK3:lta.
Fiilistelyvideolla palataan vielä viime viikonlopun tunnelmiin Siilinjärven SM-crosseihin.
motocross, Hyvinkää, MX1
Erki Kahro hallitsi motocrossin MX1-luokan SM-avausta Hyvinkäällä toukokuun lopussa. Videollamme palaamme kilpailutunnelmiin Kahron sekä Juuso Matikaisen, Jami Nummisen ja Santtu Tiaisen haastatteluilla, kun toiseen osakilpailuun on vajaat pari viikkoa.
Pori, Yyteri, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga
MyClubin YouTube-kanavalla on julkaistu tyylikäs haastatteluvideo nuoresta crossarista Niko Hirvosesta.
MXC/B, Pori, motocross, MX-liiga
CrossiBlogin herrat ovat jälleen istuneet alas ja spekuloivat videolla, mitä mahtaa olla luvassa tulevana viikonloppuna Iisalmessa ajettavassa motocrossin MX-liigan osakilpailussa.
motocross, MX2
Motocrossin MM-sarjan promoottori on julkaissut koostevideon Iso-Britannian osakilpailusta, jossa MX1- ja MX2-luokan voittotaistot käytiin KTM-kuljettajien kesken.