Videot

Jesse Viljakainen on julkaissut uuden videon, jossa käydään läpi millaisella pyörällä lähteä Päijänneajoon.
Päitsin sunnuntain viimeinen todella pitkä pätkä on Mäntsälän Jussinkorpi. Vauhdikas ja suoraviivainen EK haastaa kuskit monipouolisuudellaan.
Päitsin toinen erikoiskoe Urajärvellä on taas yleisöpätkä. Kuskeille se tarjoaa huippukuntoista spooria ja katsojille hienot paikat seurata kisaa.
Jesse Viljakaisen uusimmalla videolla neuvot ja vinkit Päijänneajoon. Mitä ja miten usein pitää syödä ja juoda?
Kanteleen Krossarit järjesti upean Enduro Finlandia ajotapahtuman.
Shercon videolla luodaan katsaus Texasissa ajettuun extreme enduro kisaan tehtaan kuskien Mario Romanin ja Wade Youngin vinkkelistä.
Motocrossin MM-kausi avattiin vauhdikkaasti
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Mallusjoella ajetussa enduron SM-avauksessa "Autiotalon nousu" -nimellä tunnettu pahamaineinen kalliomäki oli tänäkin vuonna yleisömagneetti.
Helsingin moottoripyöränäyttelyn kruunasi Euroopan kovatasoisin Stunt show.
Viime viikonloppuna ajettiin kuraisissa olosuhteissa San Diegon supercrossi. Todella kuraista oli myös Kuopion MM-crosseissa 1988. Olitko paikalla?
Urheilu Mehiläinen ja Freestyle motocross -ammattilainen Sebastian Westberg ovat aloittaneet yhteistyön. Mehiläinen on jatkossa Westbergin taustajoukoissa tukemassa urheilijan kehitystä sekä kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.
Videokoosteessa SuperEnduron Espanjan osakilpailu. Radalla oli rytinää ja dramatiikkaa riittävästi.
Videoilla koostetusti lauantaina 26.1. ajettujen 450SX ja 250SX kisojen huippuhetket!
Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Dirt Sharkin hieno pätkä Glendalesta, mukana Hampshiren ja Cianciarulon jälkipelit, Stevartin kaatuminen ja Monstertytöt.
Videolla Josh Hill kurvailee ja fiilistelee isoja hyppyjä ja skeittipuistoa.
Hurjia taisteluja, kolareita ja uusi voittaja
Tulevaa Päijänneajoa varten rakennettu Harley-Davidson enduro oli meillä tänään koeajossa. Juttu siitä seuraavassa lehdessä. On aidosti tosimiesten ajopeli!!
Jos tuntuu ettei mikään riitä tai ettei tutut ajomestat enään tarjoa väristyksiä, voi tältä videolta löytyä uusi mahdollisuus.
Barcian näyttävä segmentti Ride: All in-elokuvasta.
OffroadPron kansikuvapoika Axel Hodges fiilistelee aavikkomaisemissa. Lue tuoreesta lehdestä nuorukaisen haastattelu!
SebFMX:n summaus vuodesta 2018.
Enduro- ja motocrosskuljettajat piipahtivat Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten ja nuorten klinikalla viemässä moottoripyöräilyhenkisen joulutervehdyksen.
Tänään Ylöjärven Dynaset Areenalla kaikui kunnon jytinää, kun rataa kiersi Kawasakin legendaarinen KX 500.