Videot

X-Trialin tapaan tänään ajettu SuperEnduro löytyy kisalähetyksenä YLE Areenasta.
Tänään Vantaan Vauhtipuistossa ajettu X-Trialikilpailu on katsottavissa YLE Areenassa.
Cross country, Jämsä, 2017
Cross countryn Suomen mestaruussarjan toinen osakilpailu järjestetään Jämsässä lauantaina 21. heinäkuuta. Kilpailureitistä on julkaistu koostevideo.
CrossiBlogin pojat ovat jälleen jännän äärellä, kun kaksikko spekuloi tulevana viikonloppuna Kuopiossa järjestettävää MX-liigan osakilpailua. Ohessa myös linkki aikatauluun ja lähtöluetteloihin.
Jesse Viljakainen on kuvannut reittiesittelyn tulevan Vesijärven SM-enduron EK3:lta.
Fiilistelyvideolla palataan vielä viime viikonlopun tunnelmiin Siilinjärven SM-crosseihin.
motocross, Hyvinkää, MX1
Erki Kahro hallitsi motocrossin MX1-luokan SM-avausta Hyvinkäällä toukokuun lopussa. Videollamme palaamme kilpailutunnelmiin Kahron sekä Juuso Matikaisen, Jami Nummisen ja Santtu Tiaisen haastatteluilla, kun toiseen osakilpailuun on vajaat pari viikkoa.
Pori, Yyteri, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga
MyClubin YouTube-kanavalla on julkaistu tyylikäs haastatteluvideo nuoresta crossarista Niko Hirvosesta.
MXC/B, Pori, motocross, MX-liiga
CrossiBlogin herrat ovat jälleen istuneet alas ja spekuloivat videolla, mitä mahtaa olla luvassa tulevana viikonloppuna Iisalmessa ajettavassa motocrossin MX-liigan osakilpailussa.
motocross, MX2
Motocrossin MM-sarjan promoottori on julkaissut koostevideon Iso-Britannian osakilpailusta, jossa MX1- ja MX2-luokan voittotaistot käytiin KTM-kuljettajien kesken.
Ohessa MM-enduron Viron perjantaisen supertestin koostevideo.
Hyvinkään Moottorikerho juhlisti 80-vuotista moottoriurheilutaivaltaan motocrossin kotimaisella arvokilpailuviikonlopulla. Aurinko helli ennätysyleisöä sunnuntaina, jolloin Erki Kahro, Emil Silander ja Sampo Rainio voittivat SM-luokkansa.
MXC/A, Hyvinkää, startti, lähtö, motocross
Teimme koostevideon motocrossin MXC/A-luokan SM-avauksesta sunnuntailta Hyvinkäältä. Videolla ääneen pääsee kärkikaksikko Sampo Rainio ja Kasper Kangasniemi.
motocross, Hyvinkää, MX2, startti, lähtö
Emil Silander voitti motocrossin MX2-luokan SM-avauksen Hyvinkäällä sunnuntaina ja Aleksi Kurvinen ajoi toiseksi. Teimme pitkän koostevideon MX2-päivästä kaksikon haastatteluilla höystettynä.
motocross, Hyvinkää, MX1
Motocrossin SM-avauksen MX1-luokan toisessa erässä Erki Kahro kaatui vauhdikkaasti, mutta pääsi jatkamaan matkaa Hyvinkäällä sunnuntaina. Kahro voitti lopulta erän.
Oheiselta videolta voi katsastaa miltä näytti Roczenin, Tomacin, Musquinin, Andersonin ja kumppanien meno eilisessä lehdistöpäivässä.
Videolla ensitunnelmia juuri ajetusta KTM 2019 crossimalliston koeajotilaisuudesta.
motocross, Kalifornia
Kaudella 2017 SM-Motocrossin katsojille järjestetyn valokuvakilpailun voitti Antti Peltola. Voitto siivitti hänet viikon mittaiselle matkalle motocrossin synnyinseuduille Kaliforniaan. Uusi kilpailu on luvassa jälleen tällä kaudella.
MXC/B, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, Pori, Yyteri, startti
Julkaisimme pitkän koostevideon MXC/B- ja MXC/A-luokkien MX-liigakauden avauksesta Porista parin viikon takaa.
Viime vuoden lopulla Varkaudessa sai ensi-iltansa Must One’s Racing Team:sta kertova dokumentti Mudasta podiumille. Nyt kaikilla on mahdollisuus katsoa tämä dokkari.
MXH, Pori, Yyteri, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, motocross
YouTube-videollamme palaamme vielä motocrossin MX-liigan ensimmäisen osakilpailun MXH- ja MXB-luokkien tunnelmiin Poriin sunnuntaille 6. toukokuuta.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Julkaisimme YouTube-kanavallamme pitkän koosteen motocrossin MX65-luokan MX-liigan avausosakilpailusta Porista, missä lapset oli jaettu a- ja b-finaaleihin.
VGN, Vesivehmaa Grand National
Pilvilinnan Talonmies on julkaissut fiilisvideon VGN-kilpailusta.
Naiset, motocross, Pori
Motocrossin naisten Suomen Cup -avauksen voitti Vilma Jarkkola Porissa lauantaina. Videokoosteessamme kummankin erän tunnelmat.
Naiset, startti, Panssari CC, Parolannummi, cross country
Cross countryn SM-kauden avauksen yhteydessä käynnistettiin naisten Suomen Cup Parolannummella lauantaina 21. huhtikuuta. Samassa yhteydessä Panssari CC:ssä kilpailivat myös V60- ja classic-luokkalaiset. Promoottori koosti tapahtumat videolle.