Uutiset

Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Sanna Kärkkäinen ajoi lauantaina Päitsillä ensimmäisenä naisena koskaan B-luokan voittoon. Eemil Pohjola kiri etumatkaansa koko lauantain ja on vankasti matkalla kohti ensimmäistä Päitsin yleiskilpailuvoittoaan.
Eemil Pohjolan etumatka toisena tulevaan Aleksi Jukolaan on venähtänyt jo turvallisen pitkäksi. Lauantain iltapäivän kova nousija on Eemil Helander.
Eemil Pohjola kiskaisi Jämsän pitkällä Haapajoen erikoiskokeella reilusti lisää keulaa Aleksi Jukolaan nähden.
KTM on toiminut Suomessa yli 50 vuotta ja sitä juhlistetaan legendaarisen Päijänteen ympäriajon maalialueella Vantaan vauhtikeskuksessa.
LK-racing Polaria tiimi oli edustettuna talven jääradoilla kahden nuoren kuljettajan sekä kahden konkarin toimesta.
Lauantaina aamuna käynnistyvästä Päijänteen ympäriajosta on tulossa erittäin mielenkiintoinen ja vaikea kilpailu sääolojen suhteen, mutta kuka vie kisan voiton?
Nautinnollisista Nuuttilan maastoista alkaa ja legendaariseen Lehtimäkeen päättyy yksi Päitsin pisimmistä pätkistä.
Oman moottoripyöränsä ja moponsa voi tuoda veloituksetta näytille kauppakeskus Myllyssä Raisiossa kuun lopulla järjestettävään Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyyn. Tapahtumassa on mahdollista tavoittaa useita tuhansia silmäpareja.
Päitsillä yleiskilpailun voitosta kamppailee moni tuttu nimi, mutta haastajien joukossa nähdään tänä vuonna myös vahva naisedustus.
Historian 84. Päitsi ajetaan ensi viikonloppuna 16.-17.3.2019, ja osallistujia on yli kaksisataa. Kisa starttaa lauantaiaamuna Vierumäeltä, ja yötauko vietetään niin ikään Vierumäellä.
Amerikan ulkoratasarja kiinnostaa
Jääradan SM-kausi paketoitiin tänään Konneveden Isolahdella huippujännittävällä finaalilla.
Motocrossin juniorikuljettaja Noora Uro suuntaa sunnuntaina elämänsä ensimmäiseen “jääratakilpailuun” Konnevedelle. Oppia ajamiseen Uro on saanut useiden eri moottoripyörälajien taitajalta Lasse Kurviselta.
Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa järjestetään maaliskuun lopulla jo neljättä kertaa trial-moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöstapahtuma sekä moottoripyöränäyttely.
ALKUKAUDEN HUSQVARNAN TE 300i -PYÖRÄLLÄ AJANUT KYTÖNEN MOTORSPORT -KULJETTAJA PALAA TAKAISIN NELITAHTISEN OHJAIMIIN
Konneveden Isolahti isännöi tulevana sunnuntaina moottoripyörien jääradan SM-kauden finaalia. Isolahden jäällä nähdään viime vuoden tapaan myös naisten näytöslähtö.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) vaatii, että moottoriurheiluseurat, lajiliitot ja alan yhdistykset parantavat yleisöturvallisuutta ralleissa ja muissa moottoriurheilutapahtumissa.
Sanna Kärkkäinen ajoi luokkansa kolmanneksi Kangasalan enduron SM-kilpailussa.
Kilpamoottoripyöräilijöitä tukevassa MP Stars -hankkeessa edettiin vaiheeseen, jossa kuljettajat kokoontuivat ensimmäisen kerran yhteiseen tapaamiseen Helsingin Messukeskukseen maanantaina. Kokoontumisessa käytiin läpi toiminnan tavoitteita kauteen 2019.
Dynaset, Offroad Areena
"Rakensimme Suomen ensimmäisen sisämotocrosshallin vuonna 2007 täysin omin varoin ja se on toiminut nyt yli 10 vuotta minun ja Kirsin vastuulla," toteaa DYNASETin Reijo Karppinen tiedotteessaan.
Jämsän Seudun Moottorikerhon Eemil Pohjola oli pitelemätön, kun enduron toinen SM-osakilpailu ajettiin Kangasalla lauantaina.
Enduron SM-sarja jatkui lauantaina Kangasalan maastoissa. Kytönen Motorsportin kuljettajista Roni Kytönen piti kovinta vauhtia ja ajoi E1-luokassa 41 sekunnin turvin voittoon.
Kangasalla järjestetään vuoden tauon jälkeen endurokilpailu lauantaina 2. maaliskuuta, kun vuorossa on SM-sarjan toinen koitos.