Uutiset

motocross, Pori, Yyteri, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro arpoivat kymmenen pääsylippua viikonlopun motocrossin SM- ja SC-avaukseen Hyvinkäälle.
Tapio Tillonen, MXB, Pori, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, motocross, Yyteri
Kotimaiseen motocrossiin pari kautta sitten lanseeratussa, kaikkien isojen pyörien luokat yhdistävässä TOP250-luokassa järjestetään ainakin kolme kilpailua tänä vuonna.
Huomena lauantaina 26.5. ajetaan perinteiseen tapaan Orimattilassa Toukokuunajo. Nyt jo 54. kertaa ajettava kilpailu kerää reitille yli 200 kuljettajaa.
Vuosi sitten motocrossin SM-sarjassa debytoinut KRT Kawasaki laajentaa toimintaansa. Viime kaudella kahta kuljettajaa ajattaneella tallilla on nyt neljä kuljettajaa.
motocross, Kalifornia
Kaudella 2017 SM-Motocrossin katsojille järjestetyn valokuvakilpailun voitti Antti Peltola. Voitto siivitti hänet viikon mittaiselle matkalle motocrossin synnyinseuduille Kaliforniaan. Uusi kilpailu on luvassa jälleen tällä kaudella.
motocross
Karkkilassa Mansikin motocrossradalla järjestetään lauantaina 16. kesäkuuta motocrossleiri, jonka tuotoilla tuetaan Karkkilan Moottorikerhon kuljettaja Ria Virtasen EM-motocrossuraa.
Hyvinkää
Vuonna 1938 perustettu Hyvinkään moottorikerho on ehtinyt isännöimään suuren määrän arvokisoja, pelkästään maailmanmestaruussarjan kilpailuja 24 kappaletta ja SM-sarjan kilpailuja paljon enemmän.
Muutoksilla haettu pyöriin lisää tehoa ja muokattavuutta, sekä kevyempää painoa
Viikonloppuna Hyvinkäällä käyntiin polkaistavan motocrossin arvosarjakauden aikataulut ja lähtöluettelot on julkaistu.
Yamaha, PW50
Suomen Moottoriliiton nettisivuilla on julkaistu säännöt uudelle MX50-luokalle, joka on tarkoitettu 50-kuutioisilla motocrosspyörillä ajaville lapsille.
Motocrossin Amerikan mestaruussarja avausosakilpailun huippuhetket videomuodossa.
motocross, Hyvinkää, startti, lähtö
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro järjestävät ”viikonlopuksi katsomaan Suomen parasta crossia Hyvinkäälle” -kilpailun, jossa voi voittaa pääsylipun SM- ja SC-avauksen katsomoon. Osallistuminen on helppoa.
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin Romanian Bacaussa. Toinen kisapäivä sujui Sanna Kärkkäiseltä voitokkaasti ja hän jatkaa sarjapisteissä ykkösenä.
Rajusti uudistunut ja rajoja rikkova KTM SX -motocrossmallisto mallivuodelle 2019 on pian saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä. KTM jatkaa READY TO RACE -visionsa toteuttamista näillä ultrakevyillä kilpapyörillä ja pyrkii aktiivisesti viemään of
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu on saatu nyt ajettua Romanian Bacaussa. Kytönen Motorsport Husqvarnakuljettaja Roni Kytönen oli EM-sarjassa ennen Romanian osakilpailua toisena.
Eelis Viemerö vei EMX65-luokassa päivän yhteistulosten ykköspaikan ja nousi Lavangon kisan kovimmaksi suomalaiskuskiksi.
Sampo Rainio nousi yhteistulosten seitsemänneksi Vantaalla ajetussa EM-karsinnassa.
Eelis Viemerö vei nimiinsä EMX65-luokan ensimmäisen erän tänään Vantaan Lavangossa.
Classic motocrossin kausi saatiin onnistuneesti käyntiin Karhulassa 19.5. Päivän ylivoimaisesti kovin kuski oli Heinolan Jari Nurminen. Mies osallistui kaikkiaan kuuteen lähtöön ja voitti ne kaikki.
Romanian Bacaussa on ajettu kauden toisen EM-osakilpailun avauspäivä. Roni Kytöselle päivä tuotti kolmossijan.
Tänään ajettiin Sprint Enduroa Sipoossa, missä oli mukana Kytönen Motorsportilta Lari Jukola ja Hugo Svärd A1-luokassa.
Eelis Viemerö oli paras suomalaiskuski juuri ajetussa 65-kuutioisten EM-karsintaerässä.
Yksi tämän viikonlopun seuratuimmista kuskeista on kolmannen polven crossari Liam Everts.
Vantaan Lavangossa päättyi juuri 85-kuutioisten EM-kisan ensimmäinen karsintaerä.