Uutiset

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol
Enduron maailmanmestari Eero Remes ajoi tänään E2-luokan voittoon Ranskan MM-osakilpailussa. Roni Kytönen ylsi Enduro Youth -luokan toiseksi.
Kaksi Euroopan mestaruutta motocrossin EMX150 sarjassa Emil Weckmanin kanssa voittanut Team Manninen Bros Honda piti hiljaiseloa tällä kaudella, mutta ensi vuodeksi tiimi palaa jälleen kisatoimintaan.
Motocrossin henkilökohtainen kausi on päättynyt, mutta joukkueet ratkaisevat vielä paremmuutensa Sipoossa viikonloppuna.
Ensi viikonloppuna Sipoossa crossin joukkue-SM:ssä nähdään iso määrä joukkueita ja monta hieno "comebackia". Lisäksi historian ensimmäinen naisjoukkue on kisassa mukana.
Sebastian Westberg on Suomen paras freestyle motocrossin ammattilainen. Ohjelmassa seurataan häntä Särkisalon kodin takapihalta uran toistaiseksi suurimpaan haasteeseen, X-fighters-kisoihin Madridiin.
Motocrossin MX-Liiga huipentui Heinolassa ajettuun finaaliin, jossa sivuvaunumotocrossin Suomen mestareiksi kruunattiin Riku ja Lari Kunnas.
Enduron EM-sarja toi Suomeen ison kasan arvomitaleja. Suomalaiskuljettajat saavuttivat kaksi henkilökohtaista Euroopan mestaruutta, EM-hopean, EM-pronssin sekä joukkuemestaruuden ja joukkueiden EM-hopeaa ja -pronssia.
Enduron Euroopan mestaruussarja saatiin tänään päätökseen Puolan Kielcessä. U21-luokassa viimeisiä kilpailuja hallinnut Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi tänään loppucrossissa myös selvään voittoon ja samalla Euroopan mestaruuteen.
Koko kautta upeasti dominoinut Sanna Kärkkäinen saavutti naisten luokan Euroopan mestaruuden.
Kanteleen Herkkulenkki tarjosi tänä vuonna yli 140 kuskin porukalle herkkua lenkkiä.
Enduron Euroopan mestaruudet ratkaistaan tänä viikonloppuna Puolan Kielcessä. Suomalaiskuljettajat ovat tuomassa kotiin tuliaisiksi useampia mitaleja.
Viikonloppuna kruunataan uudet Suomen mestarit sivuvaunumotocrossiin ja motocrossin MX-Liiga huipentuu kauden päättävään osakilpailuun Heinolassa.
Kauden kaksi viimeistä SM-osakilpailua sekä joukkue SM ajetaan 29.-30 syyskuuta Vantaalla.
Jämsän Seudun Moottorikerho on päättänyt järjestää kesällä 2020 endurokilpailun, jossa matkaan lähdetään illalla ja maaliin saavutaan aamulla.
Parin päivän päästä ilmestyvässä OFFROADPron uusimmassa numerossa on kova paketti faktaa. Ensi vuostiset 450-kuutioiset isossa testissä ja Yamahan YZ250F 2019 vertailussa 2018.-mallia vastaan.
Motocrossin henkilökohtaiset kilpasarjat on vasta saatu päätökseen ja edessä on vielä kerhojoukkueiden mittelö. Moni SM-sarjojen huippu on tehnyt päätöksen lopettaa ajouransa tai arpoo tulevaa.
M-Motocross sarjan Arai Hole Shot kisa ratkesi viikonloppuna Orimattilassa.
Ulkoasun puolesta motocrossin SM-sarjaa voi ylpeästi verrata monen muun lajin arvosarjaan. Orimattilan osakilpailu oli tästä hyvä esimerkki.
Viime viikonloppu Orimattilan crossiradalla tarjosi viihdyttävää kilpa-ajoa. Samalla kun henkilökohtaiset mestaruudet ratkottiin, nousivat jännitteet kohti joukkue-SM kisaa parin viikon kuluttua.
Vuoden 2018 flattrackin ”maailmanmestaruus” ajettiin kerrasta poikki periaatteella Italian Misanossa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Crossin Suomen mestaruudet ratkottiin tänään Orimattilassa kauden viimeisessä osakilpailussa.