Weckman niukasti ulkona podiumilta Valkenswaardissa

Kuva
Sari Weckman
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa

Lämpötila oli nollan tuntumassa ja taivaalta satoi jopa välillä lunta, kun motocrossin EMX125 ja EMX300 sarjat starttasivat Valkenswaardissa. Toista kauttaan luokassa ajava Emil Weckman vastasi parhaasta suomalaissuorituksesta EMX125-luokassa. Lauantaina ajetussa ensimmäisessä erässä Weckman starttasi kymmenen parhaan joukossa, mutta nousi hienolla ajolla toiseksi. Toisessa erässä KTM-kuljettaja oli startin jälkeen kymmenentenä, mutta kaatuminen ensimmäisellä kierroksella pudotti hänet kauas kärkitaistelusta. Maalissa Weckman oli lopulta erässä kahdeksas ja yhteistulosten neljäs. Tällä kaudella muutamia EMX125-osakilpailuja ajava Mauno Nieminen oli yhteistulosten sijalla 24 ja Wiljam Malin sijalla 37. EMX300-luokkaan täksi kaudeksi palannut Mikael Kaipanen oli 31.

Lisää uutisia

"Seven Deuce Deuce" eli virallisemmin supecrossissa yksityiskuljettajana kilpaileva Adam Enticknapin "My Bikes Too Lit" -biisiin kuvattiin musiikkivideo muutama viikko sitten Milestonen radalla. Katso valmis tuotos täältä.
cross country, Jämsä
Roni Kytönen ja Eemil Pohjola kävivät ennakko-odotusten mukaisesti tiukan kamppailun cross countryn SM-sarjan toisessa osakilpailussa Jämsässä lauantaina. Kotimaisemissaan ajaneen kaksikon taisto ratkesi Kytösen eduksi vasta viimeisellä kierroksella.
Videolla palataan Tornion SM-crossien helteisiin tunnelmiin.
KTM 2019 Offroad Days -koeajokiertue starttaa 14.8. Orimattilasta ja päättyy 19.9. Lievestuorelle.
motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.