Weckman ajaa Siilinjärven SM:n

Kuva
Diga Racing
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.

Hyvää kautta EMX125-luokassa ajava Emil Weckman osallistuu kuun vaihteessa Siilijärvellä ajettavaan crossin SM-osakilpailuun. Se tulee näillä näkymin olemaan Weckmanin ainoa SM-kisa tällä kaudella.

Juuri Suomeen lyhyelle lomalle saapunut Diga Racingin kuljettaja pääsee pitämään lyhyen tauon päätyöstään EM-sarjassa. Weckman on kauden alusta asti ollut vahvassa tuloskunnossa ja on tällä hetkellä 125-luokan EM-pistetilastossa kolmannella sijalla.

Ammatticrossarin kesäloma ei juuri arjesta poikkea. Treenaaminen jatkuu normaalisti Juhannuksen yli ja valmistautuminen Siilinjärven kisaan alkaa heti viikonlopun jälkeen. Muutaman päivän Emil kuulemma kuitenkin on pois pyörän päältä, kun mies suuntaa perheineen mökille Juhannuksen viettoon.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol