Weckman ajaa Siilinjärven SM:n

Kuva
Diga Racing
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.

Hyvää kautta EMX125-luokassa ajava Emil Weckman osallistuu kuun vaihteessa Siilijärvellä ajettavaan crossin SM-osakilpailuun. Se tulee näillä näkymin olemaan Weckmanin ainoa SM-kisa tällä kaudella.

Juuri Suomeen lyhyelle lomalle saapunut Diga Racingin kuljettaja pääsee pitämään lyhyen tauon päätyöstään EM-sarjassa. Weckman on kauden alusta asti ollut vahvassa tuloskunnossa ja on tällä hetkellä 125-luokan EM-pistetilastossa kolmannella sijalla.

Ammatticrossarin kesäloma ei juuri arjesta poikkea. Treenaaminen jatkuu normaalisti Juhannuksen yli ja valmistautuminen Siilinjärven kisaan alkaa heti viikonlopun jälkeen. Muutaman päivän Emil kuulemma kuitenkin on pois pyörän päältä, kun mies suuntaa perheineen mökille Juhannuksen viettoon.

Lisää uutisia

Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
Uusi offroad-painotteinen koulutus alkaa.