Weckman ajaa Siilinjärven SM:n

Kuva
Diga Racing
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.

Hyvää kautta EMX125-luokassa ajava Emil Weckman osallistuu kuun vaihteessa Siilijärvellä ajettavaan crossin SM-osakilpailuun. Se tulee näillä näkymin olemaan Weckmanin ainoa SM-kisa tällä kaudella.

Juuri Suomeen lyhyelle lomalle saapunut Diga Racingin kuljettaja pääsee pitämään lyhyen tauon päätyöstään EM-sarjassa. Weckman on kauden alusta asti ollut vahvassa tuloskunnossa ja on tällä hetkellä 125-luokan EM-pistetilastossa kolmannella sijalla.

Ammatticrossarin kesäloma ei juuri arjesta poikkea. Treenaaminen jatkuu normaalisti Juhannuksen yli ja valmistautuminen Siilinjärven kisaan alkaa heti viikonlopun jälkeen. Muutaman päivän Emil kuulemma kuitenkin on pois pyörän päältä, kun mies suuntaa perheineen mökille Juhannuksen viettoon.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.