Voittopyörää kokeilemaan

Huomenna, keskiviikkona on tarjolla aika mielenkiintoinen mahdollisuus koeajaa pyörä, jolla Harri Kullas otti kaksi erävoittoa Alavuden SM-kisassa.
Kuva
Sami Salonen

Husqvarnan koeajokiertue matkaa Raahen crossiradalle. Siellä on huomenna, 29.8. klo 14-19 välisenä aikana mahdollista koeajaa pyörä, jolla Harri Kullas voitti MX2-luokan kisaerät viime viikonloppuna Alavudella.

Pyörä lähti nopean huollon jälkeen Husqvarnan koeajokaravaanin kyydissä kiertueelle, jonka ensimmäinen motocross-pyörien pysäkki on Raahe. Jos Raaheen ei huomiseksi ennätä Kullaksen kilpuria kokeilemaan, on siihen vielä kaksi mahdollisuutta 11.9. Lavangon radalla ja 14.9. Hyvinkään crossiradalla.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Esittelyssä AMSS-järjestelmä
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.