Voittopyörää kokeilemaan

Huomenna, keskiviikkona on tarjolla aika mielenkiintoinen mahdollisuus koeajaa pyörä, jolla Harri Kullas otti kaksi erävoittoa Alavuden SM-kisassa.
Kuva
Sami Salonen

Husqvarnan koeajokiertue matkaa Raahen crossiradalle. Siellä on huomenna, 29.8. klo 14-19 välisenä aikana mahdollista koeajaa pyörä, jolla Harri Kullas voitti MX2-luokan kisaerät viime viikonloppuna Alavudella.

Pyörä lähti nopean huollon jälkeen Husqvarnan koeajokaravaanin kyydissä kiertueelle, jonka ensimmäinen motocross-pyörien pysäkki on Raahe. Jos Raaheen ei huomiseksi ennätä Kullaksen kilpuria kokeilemaan, on siihen vielä kaksi mahdollisuutta 11.9. Lavangon radalla ja 14.9. Hyvinkään crossiradalla.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol