Video: Vesijärven SM-enduro

Kuva
Youtube
Jesse Viljakainen on kuvannut reittiesittelyn tulevan Vesijärven SM-enduron EK3:lta.

Tulevan SM-kisan reittiseloste:

Lähdöstä siirrytään aluksi tietä pitkin sekä maastossa MK1 lähtöön.

MK1 on viime vuoden sprintistä tuttu pätkä Hälvälän alueella, joka kulkee tänä vuonna lähes samoja polkuja. Ajettavaa kangasmetsää.

MK1 jälkeen on noin 20 min maastosiirtymää MK2 lähtöön.

MK2 Kukonkoivu on nopeaa ja leveää hiekkapohjaista pätkää, jonka lopussa ajetaan hakkuuaukealla, mistä siirrytään takaisin hiekkamontulle.

MK2 jälkeen tietä pitkin huoltoon. Huollosta siirrytään asfalttia ja hiekkatietä pitkin hetken matkaa, sitten alkaa noin 25 min maastosiirtymä MK3 lähtöön.

MK3 perinteisempää enduropolkua, jossa vaihdellaan kivikosta pelto-osuuteenkin.

MK3 jälkeen maastossa noin 10 min, jonka jälkeen tietä pitkin kierrosten väliin.

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol