Video: Vesijärven SM-enduro

Kuva
Youtube
Jesse Viljakainen on kuvannut reittiesittelyn tulevan Vesijärven SM-enduron EK3:lta.

Tulevan SM-kisan reittiseloste:

Lähdöstä siirrytään aluksi tietä pitkin sekä maastossa MK1 lähtöön.

MK1 on viime vuoden sprintistä tuttu pätkä Hälvälän alueella, joka kulkee tänä vuonna lähes samoja polkuja. Ajettavaa kangasmetsää.

MK1 jälkeen on noin 20 min maastosiirtymää MK2 lähtöön.

MK2 Kukonkoivu on nopeaa ja leveää hiekkapohjaista pätkää, jonka lopussa ajetaan hakkuuaukealla, mistä siirrytään takaisin hiekkamontulle.

MK2 jälkeen tietä pitkin huoltoon. Huollosta siirrytään asfalttia ja hiekkatietä pitkin hetken matkaa, sitten alkaa noin 25 min maastosiirtymä MK3 lähtöön.

MK3 perinteisempää enduropolkua, jossa vaihdellaan kivikosta pelto-osuuteenkin.

MK3 jälkeen maastossa noin 10 min, jonka jälkeen tietä pitkin kierrosten väliin.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.