Video: Roczenin uudet Foxit

Fox on luonut uuden ajolasimallin, jonka kehitystyössä Ken Roczen on ollut ensisijainen vaikuttaja.

Foxin uusista laajan näkökentän ajolaseista on huhuttu jo pitkään ja sekä Ken Roczen, että Tim Gajser ovat viime kaudella testanneet laseja ahkerasti. Muutama viikko sitten bongasimme Roczenin Hondan testiradalla ajamassa lasien tuotantoversiolla, mutta silloin Vue-ajolasista ei saanut vielä julkaista tarkempia infoja. Uutuuslaseissa on hyvin paljon ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja Oakleyn Airbrake-laseista.

Fox Vue-ajolasit

- laajan näkökentän tarjoava ruiskupuristettu polykarbonaatti linssi

- linssin pikairroitus mekanismi

- 45mm leveä hihna

- jäykkä runko yhdistettynä pehmeään TPU sisäpintaan

Uusien lasien myötä Roczen siirtyy Shiftiltä takaisin Foxille ja hänet nähdäänkin Anaheimin avauskilpailussa päästä varpaisiin Foxin varusteissa.

Videolla haukan katseen tarjoavien lasien esittely.

 

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.
KTM 450 SX-F, 2019, KTM, motocross
Ykkös-MP ehti pitää muutaman vuoden tauon pyöräkoeajoista, mutta ensi viikon perjantaina järvenpääläisyritys isännöi KTM 2019 -malliston koeajopäivää Sipoossa.
motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.