Video: Rataesittely Siilinjärven Hamula

Siilinjärvi, Siilinjärven Vesa, Hamula
Kuva
Marko Vihriä
Toimittaja Marko Vihriä viihtyi viime viikolla pari päivää Siilinjärven Vesan kotiradalla Hamulassa ja kuvasi rataesittelyn. Videolla on sekä iso että pikkurata.

Rata oli kunnostettu perjantain ajoon ja oli vielä lauantainakin erinomaisen hyvässä kunnossa. Rata oli aiemmista rankoista sateista huolimatta sopivan kostea ilman vesilammikoita. Hyppyreiden nousujen kaaret olivat optimaaliset, vaikka "vanhan liiton" mukaisesti korkeat ja suht ylös heittäviä. Useita ajolinjoja löytyy käytettäväksi oikeastaan koko radan mitalta.

Paripäiväinen ajosessio vankisti sitä ennakkokuvaa, että Hamulassa on kieltämättä yksi Suomen hienoimmista ja nautinnollisimmista radoista.

Rata-alue sijaitsee osoitteessa Koivusaarentie 94, Siilinjärvi.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.