Video: ProRide StuntShow

Teksti
PROride Stunt Show - henkilöt vasemmalta oikealle: Arttu Stenberg - Juuso Valtakari (juonto/tuottaja) - Regina Lanko - Joona Vatanen - Sebastian Westberg - Niko Säkkinen
Helsingin moottoripyöränäyttelyn kruunasi Euroopan kovatasoisin Stunt show.

Kukin messupäivä päättyi aina PROride stunt show -esitykseen joka oli kerännyt yhteen Euroopan taitavimmat kuljettajat. Mukana nähtiin mm. Euroopan ensimmäinen siirettävään alastuloon tehty etuperinvoltti crossipyörällä sekä supermotokorkeushyppyä. Mukana showssa nähtiin myös koko Euroopan stunttiscenen pioneeri Artsi Nyqvist.

Kolme päivää mayhemiä, ennnen näkemättömiä temppuja ja koreografia joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi.

– Olen erittäin tyytyväinen koko meidän porukkaan, niin kuskeihin kuin avustajiinkin. Pystyimme yhdessä luomaan kokonaisuuden, jollaista ei ole nähty Suomessa eikä Euroopassakaan aikaisemmin. Ainoa, mikä jäi itseä harmittamaan, oli perjantain ja lauantain vähäiset katsomopaikat. Shown näkivät vain muutama sata ihmistä perjantaina ja lauantaina, koska katsomopaikkoja ei ollut. Lauantaina jopa 3000 ihmistä oli tulossa katsomaan shown, mutta joutuivat kääntymään pois, kun koeajohalli oli jo ääriään myöten täynnä, toteaa PROride-shown tuottaja Juuso Valtakari.

– Sunnuntaina reagoimme tähän ja otimmekin koko hallin leveyden käyttöön yleisölle, ja muuten hiljaisimman messupäivän päätteeksi jopa 1700 ihmistä pääsi ihailemaan kuskiemme taidonnäytteitä. Ensi vuodelle pyrimme tuomaan moninkertaisen katsomomäärän halliin, jotta kaikki adrenaliininnälkäiset motoristit pääsevät katsomaan Suomen parhaiden stuntkuljetttajien shown.

PROride stunt show haluaa kiittää yleisöä, faneja, Helsingin messukeskusta sekä WCR Ry:tä ikimuistoisesta viikonlopusta.

PROride – Stunt show – Highlights – 2019

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.