Video: Jytinää hallissa

Tänään Ylöjärven Dynaset Areenalla kaikui kunnon jytinää, kun rataa kiersi Kawasakin legendaarinen KX 500.
Kuva
Burt

Viissatkut eivät koskaan olleet niitä yleisimpiä pyöriä stadikka- tai halliradoilla. Eikä niitä varsinkaan enää viime vuosina muutenkaan ole ruuhkaksi asti radoilla pyörinyt.

Tänään Dynasetilla oli ilmassa kaksitahtisen lumoavaa soundia kun oman aikansa klassikkoa hallissa ulkoilutti Burt Racingin Saska Ketonen.

Viissatkun muistoja piti päästä verestelemään pitkästä aikaa ja kun kelit ulkona ovat talviset, päättivät Burtit täräytellä hallissa. Videolla pääsee fiilistelemään Saskan tapaan hienoja ääniä menneeltä ajalta.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.