Video: Jytinää hallissa

Tänään Ylöjärven Dynaset Areenalla kaikui kunnon jytinää, kun rataa kiersi Kawasakin legendaarinen KX 500.
Kuva
Burt

Viissatkut eivät koskaan olleet niitä yleisimpiä pyöriä stadikka- tai halliradoilla. Eikä niitä varsinkaan enää viime vuosina muutenkaan ole ruuhkaksi asti radoilla pyörinyt.

Tänään Dynasetilla oli ilmassa kaksitahtisen lumoavaa soundia kun oman aikansa klassikkoa hallissa ulkoilutti Burt Racingin Saska Ketonen.

Viissatkun muistoja piti päästä verestelemään pitkästä aikaa ja kun kelit ulkona ovat talviset, päättivät Burtit täräytellä hallissa. Videolla pääsee fiilistelemään Saskan tapaan hienoja ääniä menneeltä ajalta.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa