Video: Hälvälän Enduro Sprint

Teksti
Reittivideo viikon kuluttua lauantaina ajettavasta Hälvälän Enduro Sprintistä.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy tänään perjantaina 27.7.2018 kello 20:00. Ilmoittautuminen tulee tehdä Kalkun sivuilla (https://kalkku.fi/kamoke/).

Kilpailun aikataulu on alustavasti sama kuin viime vuonna.

Lähtö 1 klo 09:00 alkaen              Naiset, C, V60 ja K
Katsastus klo 07:00 alkaen
Palkintojen jako n: klo 13:00

Lähtö 2 klo 13:30 alkaen              A, B, V40, V50
Katsastus klo 11:00 alkaen
Palkintojen jako n: klo 18:30

Kilpailupaikalla on kahvio, josta voi ostaa kahvia, virvokkeita, suolasta ja makeaa.

Kilpailu järjestetään sotilasalueella, joten reittiin on mahdollista tutustua vain myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Lisäksi kilpailijoiden tulee ehdottomasti pysyä merkityllä reitillä, koska Puolustusvoimien toiminnasta johtuen alueella on mm. poteroita.

Huomioittehan myös, että DRONE-lennokkien ja muiden miehittämättömien ilmailulaitteiden käyttö on ehdottomasti kielletty.

Kaikki roskat tulee myös toimittaa niille varattuihin astioihin.

Tutustuttehan myös sääntöihin, jotka löytyvät Moottoriliiton verkkosivuilta! http://www.moottoriliitto.fi/ajajille/saannot/enduro/

Lisätietoja kilpailusta saa kilpailun sihteeriltä, Miska Jokiselta, sähköpostitse (sihteeri@kamoke.fi) tai puhelimitse (040 745 9956).

Lisää uutisia

Sähköpyörävalmistajan jatko on uhattuna
Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa