Video: Betan uusi piikki

Teksti
Betan uusi enduropiikki RR 125 saapuu Suomeen tämän kuun lopulla. Videolla tehdas esittelee uutuutensa.

Betan uusi enduropiikki on kiinnostanut kovasti ja nyt ensimmäiset kappaleet ovat vihdoin tulossa Suomeen. Näillä näkymin kuun lopulla ekat yksilöt ovat maassa ja silloinhan MP18-näyttelyssä ne varmaan nähdään.

Beta RR 125 on tehtaan omaa tuotantoa ja se on alusta pitäen rakennettu kisapyöräksi. Siihen on kehitetty paljon uusia osia, sellaisia jotka eivät periydy tehtaan isommista pyörämalleista. Sähkökäynnisteinen moottori on sekin omaa tuotantoa ja se on rakennettu tähtäimessä enduron kilpaluokat aina GP-sarjan Youth ja Junior -luokkia myöten.

 

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.
KTM 450 SX-F, 2019, KTM, motocross
Ykkös-MP ehti pitää muutaman vuoden tauon pyöräkoeajoista, mutta ensi viikon perjantaina järvenpääläisyritys isännöi KTM 2019 -malliston koeajopäivää Sipoossa.
motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.