Vantaata ja Karkkilaa

Teksti
Kuva
J-P Purtilo
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.

Lauantaina 65-kuutioisten pyörien, 7-11-vuotiaiden kuljettajien MX65-luokkien kerhojoukkueiden kilpailu oli Vantaan Moottorikerhon (VMK) juhlaa. Seuran ykkösjoukkue Eelis Viemerö, Matias Miettinen ja Elias Penttinen juhli mestaruutta joukkueenjohtaja Harri Viemerön kanssa.

VMK:n kakkosjoukkue Rene Nyman, Jasper Köiv ja Luca Väg sekä joukkueenjohtaja Timo Nyman pokkasivat hopean. Pronssilla palkittiin Turun Moottorikerhon ykkösjoukkue Samu Jokila, Eino Pihlava ja Aaro Menna, joukkueenjohtajana toimi Kati Pentti.

Neljänneksi sijoittui Hyvinkään Moottorikerhon ykkösjoukkue ennen Karkkilan Moottorikerhon ykköstä. Mukana oli 21 kerhojoukkuetta.

Karkkilaan vetskumestaruus

Lauantaina ratkaistiin myös veteraanijoukkueiden paremmuus, ja joukkueen sai muodostaa yli seurarajojen.

Karkkilan Moottorikerhon jäsenistä muodostettu seuran ykkösjoukkue Pasi Virtanen, Niko Kalatie ja Marko Mannila juhlivat mestaruutta joukkueenjohtajansa Jukka Harjun kanssa. Hopean saavutti Team LNL Sani Lintula, Toni Nordman ja Lari Lehtiö sekä joukkueenjohtaja Johanna Lehtiö. Pronssille ylsi SE-Team Kerava Jouni Suikki, Santeri Enjala ja Janne Leander, joukkueenjohtajana oli Ulla Suikki.

MXV-joukkueet

1. Karkkilan Moottorikerho I, 33p.

Pasi Virtanen, Niko Kalatie, Marko Mannila

joukkueenjohtaja Jukka Harju

 

2. Team LNL, 35p.

Sani Lintula, Toni Nordman, Lari Lehtiö

joukkueenjohtaja Johanna Lehtiö

 

3. SE-Team Kerava, 39p.

Jouni Suikki, Santeri Enjala, Janne Leander

joukkueenjohtaja Ulla Suikki

 

Kaikki henkilökohtaiset erätulokset

https://speedhive.mylaps.com/Events/1595059

Neljänneksi sijoittui Orimattilan Moottorikerhon ykkösjoukkue ja viidenneksi Porin Moottorikerhon ykkösjoukkue. Mukana oli 16 joukkuetta.

 

Kuva
J-P Purtilo

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.