Valtteri Malin KRT Kawasakille

Teksti
Kahtena ensimmäisenä toimintakautenaan paikkansa kotimaisen motocrossin kärkiryhmässä vakiinnuttanut KRT Kawasaki on vahvistanut tulevan kauden kuljettajansa.

Tiimin uutena kuljettajana MX1-luokassa ajaa viime vuosina EM- ja MM-sarjoja kiertänyt Valtteri Malin, 22. Malinin ajokkina on täysin uudistunut Kawasaki KX450- pyörä.

"Treenimäärää on lisätty entisestään, enkä malta odottaa kilpailemaan pääsemistä", Valtteri Malin hehkuttaa.

KRT Kawasakin muina kuljettajina jatkavat MX2-luokassa kilpaileva Jaro Pääkkönen sekä MX V35 -luokassa ajava tiimin toinen omistaja Matti Korkeamäki. Viime kaudella MX1-luokassa KRT Kawasakin tiimissä ajanut Niko Koskela keskittyy työ- ja perhe-elämään.

Tiimipäällikkö Mikko Kaasinen huokuu tyytyväisyyttä tiimin tilanteeseen. KRT Kawasakin vahvoina yhteistyökumppaneina jatkavat Kawasakin maahantuoja Sumeko sekä Allright. Myös kuskitilanteeseen Kaasinen on erittäin tyytyväinen.

"Valtteri sai meidät vakuuttuneiksi siitä, että hän haluaa tosissaan ajaa Suomen mestaruudesta", Kaasinen painottaa. "Jaro taas väläytteli viime kaudella vauhtiaan, ja nyt hän taistelee tosissaan kärkisijoista SM- sarjassa."

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.