Uusin lehti: Koeajossa KTM Factory-pyörät

Kuva
Ray Archer, Juan Acevedo
Perjantaina ilmestyvässä OFFROADPron numerossa 8/2017 koeajetaan Antonio Cairolin ja Jeffrey Herlingsin tehdaspyörät.

Kustilla on parhaillaan Amerikassa menossa itävaltalaisviikot. KTM ja Husqvarna esittelevät ensi kauden tehdastiiminsä ja kalustonsa.

Meillä katsotaan perjantaina ilmestyvässä lehdessä KTM:n MX1-luokan tehdastiimin kalustoa. Koeajossa on Cairolin ja Herlingsin kisapyörät tältä kaudelta. Pelit ajettiin tarkalleen siinä säädössä, millä herrat niillä MM:issä kilpaa ajoivat.

Kuinka kaksi saman merkin tehdaspyörää voikin olla niin erilaiset?

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.