Tunnistatko nämä henkilöt?

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä (2.2. - 3.2.) viiden henkilön ryhmä livahti sisään MP-messuille Helsingin Messukeskukseen. Kyseessä oli selvästi tarkoin suunniteltu, mutta hieman erikoinen tapahtumasarja, sillä mitään ei varastettu.

Ryhmä kuitenkin ajeli moottoripyörillä, synnytti kaaosta, poltti kumia ja valvontakameran kuvista katsoen pitivät he omat yksityisjuhlat Messukeskuksen haliin 7 asvaltoidulla koeajoradalla.

Hämäräveikot ottivat luvatta käyttöönsä PROride stunt ryhmän moottoripyörät, ajelivat niillä holtittomasti ympäri koeajorataa ja ainakin yksi takarengas oli sudittu aivan luille. Tästä aiheutui lisää kuluja & työtä stunt ryhmälle ja yllätys oli melkoinen kun kuljettajat itse saapuivat paikalle sunnuntaina valmistautumaan iltapävän show'ta varten.

Teko oli harvinaisen suunniteltu, sillä hallin ulkopuolella odotti selvästi juonessa mukana ollut isompi ryhmä ihmisiä jonka yksi murtautujista kävi päästämässä sisään ja varsinainen hullun mylly alkoi hallissa. Valvontakameran kuvista näkyy useamman henkilön kasvot ja asiaa on lähdetty tutkimaan.

Annamme hämäräveikoille nyt mahdollisuuden ilmiantaa itsensä ilman jälkiseuraumuksia: Maanantai 11.2. kello 17:00 mennessä.

Mikäli kukaan ei ilmianna itseään, tulemme julkaisemaan valvontakameran materiaalin TÄSSÄ

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.