TOP250 kisassa kovia nimiä viivalla

Teksti
Ensi lauantaina, 16.6. Orimattilassa ajettavassa TOP250 kisassa on mukana kovia kuskeja, kun järjestävän kerhon Joukkue-SM kultamitalistit Juuso Matikainen, Niko Koskela ja Joni Tuominen asettuvat viiivalle haastajia vastaan.

Orimattilan crossiradalla TOP250 kaaviolla ajettavan kisan ensimmäinen kisaerä käynnistyy klo 11.30. Kuljettajalista löytyy Kalkun sivuilta ja aikataulu tästä alta.

 

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol