TOP250 kisassa kovia nimiä viivalla

Teksti
Ensi lauantaina, 16.6. Orimattilassa ajettavassa TOP250 kisassa on mukana kovia kuskeja, kun järjestävän kerhon Joukkue-SM kultamitalistit Juuso Matikainen, Niko Koskela ja Joni Tuominen asettuvat viiivalle haastajia vastaan.

Orimattilan crossiradalla TOP250 kaaviolla ajettavan kisan ensimmäinen kisaerä käynnistyy klo 11.30. Kuljettajalista löytyy Kalkun sivuilta ja aikataulu tästä alta.

 

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.