Tohmajärvelle ehtii vielä

Reittivideolla esitellään 19.1. ajettavan Tohmajärven kisan kakkospätkä ja lisätietoa kisasta on tulossa pian.

Tulevan kisan reittimestari tiedottaa että 19.1. ajettavan kisan reitit ovat huippukunnossa. Kuitenkin ongelmia on ilmoittautumisessa, koska uusi ilmoittautumisjärjestelmä MOTTI ei palvele niin kuin sen pitäisi ja kauden alkuun sekä ilmoittautumisen sulkeutumiseen on todella lyhyt aika.

Ilmoittautuminen auki 13.1 klo 20.00 asti.

Alustava kierroksen kesto A, B ja V40 luokat: 1 tunti 45 minuuttia + huolto. Välitankkaus mahdollisuus MK1 ja MK2 välissä. Kilpailun järjestäjä kuljettaa bensakanisterit tankkauspaikalle ja kanisterit on jätettävä katsastuksen yhteydessä järjestäjälle.

Luokat C, V50 ja V60 eivät aja ensimmäisellä kierroksella maastokoetta MK1, vaan menevät suoraan MK2:lle. Heillä kierroksen kesto huoltoineen on noin 1 tunti 40 minuuttia. Toisella kierroksella ajetaan myös kierroksen ensimmäinen maastokoe (MK4). Välitankkaus on MK4 – MK5 välissä. Toisen kierroksen kesto on noin 2 tuntia.

Ensimmäinen kuski lähtee reitille klo 10:00 ja viimeinen kuski on maalissa noin klo 14:45.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.