Ticklen käry varmistui

Kuva
Kusti Manninen
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.

Broc Tickle palkattiin KTM:n USA:n tehdastiimiin Marvin Musquinin tallikaveriksi tälle kaudelle. Asetelma oli sellainen, että kaudesta olsi voinut tulla Ticklen uran paras. Puitteet olivat kunnossa ja ajo kulki ehkä paremmin kuin koskaan. Kenties pärjäämisen paineet huipputiimissä Musquinin tallikaverina olivat kuitenkin liian kovat.

Broc Tickle antoi positiivisen dopingnäytteen helmikuun alkupuolella San Diegon supercrossissa. Piristävän stimulantin käytöstä narahtanut Tickle sai kilpailla kuitenkin tähän asti, kunnes hänen pyynnöstään tutkitun B-näytteen tulos julkistui. Se osoitti saman tuloksen kuin A-näyte, Ticklen todettiin syyllistyneen epäiltyyn douppaamiseen.

Kärystä seuraavan kilpailukiellon pituutta ei vielä ole kerrottu. Ticklen tämän kauden kisat ovat kuitenkin jo menneet surkeasti, mies on ajanut kisat maaliin lähinnä velvollisuuden vuoksi. Kilpailukiellon pituudesta riippumatta nyt varmistunut käry saattaa olla Ticklen uran loppu. Näyttöpaikka KTM:n tiimissä on hukattu ja uutta voi olla vaikea saada. Rahallisesti kärystä voi tulla Ticklelle kallis, sillä hän sopimuksensa mukaan voi joutua palauttamaan muhkeat palkkionsa käryn varmistumisen vuoksi.

 

Lisää uutisia

Ensi kevään VGN reitistä saa esimakua Jesse Viljakaisen kuvaamalla videolla.
Santtu Tiainen tiedottaa Instagramissa siirtyvänsä ensi kaudeksi Jokikoneen tiimiin ja nelipuolikkaan KTM:n puikkoihin.
Kärme Kustaan kiemurat ajettiin tänään Hämeenlinnassa perinteisin menoin. Vuorossa oli 42. kerta tällä klassikkokilpailulla ja keli oli tällä kertaa poikkeuksellisen kuiva.
Kongoon suuntautuneelta edustusmatkalta tarttunut malaria on vakava sairaus.
Keravalla SE-Team vietti tänään jo kymmenennen kerran Kurapyöräpäivää perinteisein menoin.