Ticklen käry varmistui

Kuva
Kusti Manninen
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.

Broc Tickle palkattiin KTM:n USA:n tehdastiimiin Marvin Musquinin tallikaveriksi tälle kaudelle. Asetelma oli sellainen, että kaudesta olsi voinut tulla Ticklen uran paras. Puitteet olivat kunnossa ja ajo kulki ehkä paremmin kuin koskaan. Kenties pärjäämisen paineet huipputiimissä Musquinin tallikaverina olivat kuitenkin liian kovat.

Broc Tickle antoi positiivisen dopingnäytteen helmikuun alkupuolella San Diegon supercrossissa. Piristävän stimulantin käytöstä narahtanut Tickle sai kilpailla kuitenkin tähän asti, kunnes hänen pyynnöstään tutkitun B-näytteen tulos julkistui. Se osoitti saman tuloksen kuin A-näyte, Ticklen todettiin syyllistyneen epäiltyyn douppaamiseen.

Kärystä seuraavan kilpailukiellon pituutta ei vielä ole kerrottu. Ticklen tämän kauden kisat ovat kuitenkin jo menneet surkeasti, mies on ajanut kisat maaliin lähinnä velvollisuuden vuoksi. Kilpailukiellon pituudesta riippumatta nyt varmistunut käry saattaa olla Ticklen uran loppu. Näyttöpaikka KTM:n tiimissä on hukattu ja uutta voi olla vaikea saada. Rahallisesti kärystä voi tulla Ticklelle kallis, sillä hän sopimuksensa mukaan voi joutua palauttamaan muhkeat palkkionsa käryn varmistumisen vuoksi.

 

Lisää uutisia

Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
Uusi offroad-painotteinen koulutus alkaa.