Tiainen Jokikoneen tiimiin

Santtu Tiainen tiedottaa Instagramissa siirtyvänsä ensi kaudeksi Jokikoneen tiimiin ja nelipuolikkaan KTM:n puikkoihin.

Tiainen kirjoittaa päivityksessään seuraavasti: – Olen juuri allekirjoittanut sopimuksen Jokikone KTM Racingin kanssa. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja siitä, että sain tarjouksen joka mahdollistaa jatkamaan uraa.

– Ensi kaudella kilpaillaan Suomessa MX1 SM-sarja ja supercross SM-sarja, lisäksi ympärille rakennetaan jotain josta en vielä tiedä tarkalleen.

– Kalusto KTM 450 SX-F. Suuri kiitos Niko Kukkurainen Jokikoneelta ja KTM Nordic tästä mahdollisuudesta.

 

Niko Kukkurainen Jokikoneelta kommentoi samassa päivityksessä seuraavasti:

­ Todella positiivinen yllätys oli Santun yhteydenotto koskien yhteistyötä kaudelle 2019.

­ Jokikone KTM Racing on varikolla näkynyt viime vuosina ja tällä yhteistyöllä sille saadaan jatkoa. Iso Kiitos yhteistyökuvion toteutumisesta kuuluu myös KTM Nordicille, Black Sevenille sekä Motul:lle / Euro Motor Racingille.

 

Linkki päivitykseen löytyy TÄSTÄ

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.