THOR juhlamallisto

Teksti
THOR aloittaa 50-vuotisen taipaleensa juhlistamisen tänä vuonna julkaisemalla 50th Anniversary varustemalliston.

Siitä on mennyt nyt 50 vuotta kun Torsten Hallman vuonna 1968 toi markkinoille USA:n ensimmäisen ajovarustemerkin ensimmäisen malliston. Uuden merkin nimeksi valikoitui THOR, joka juontaa juurensa sanoista Torsten Hallman Original Racewear. Merkki on kestänyt hyvin vuosikymmenten aikana tapahtuneissa muutoksissa ja jatkaa kulkuaan edelleen vahvasti.

Nyt juhlavuoden kunniaksi THOR lanseeraa S18-malliston, jossa on kattavasti koottuna kaikkea tarpeellista varustepuolelta. Malliston perusidea on edelleen sama kuin millä Hallman aikanaan aloitti, kestävyys ja käyttömukavuus ovat ensisijaiset tavoitteet.

THOR ajovarusteita myyvät kaikki Parts Europen jälleenmyyjät.

Osoitteesta www.partseurope.eu/dealersearchlöydät lähimmän jälleenmyyjäsi.

Fuse High Tide Grey Lime
Pulse Air Hype White Navy

Lisää uutisia

"Seven Deuce Deuce" eli virallisemmin supecrossissa yksityiskuljettajana kilpaileva Adam Enticknapin "My Bikes Too Lit" -biisiin kuvattiin musiikkivideo muutama viikko sitten Milestonen radalla. Katso valmis tuotos täältä.
cross country, Jämsä
Roni Kytönen ja Eemil Pohjola kävivät ennakko-odotusten mukaisesti tiukan kamppailun cross countryn SM-sarjan toisessa osakilpailussa Jämsässä lauantaina. Kotimaisemissaan ajaneen kaksikon taisto ratkesi Kytösen eduksi vasta viimeisellä kierroksella.
Videolla palataan Tornion SM-crossien helteisiin tunnelmiin.
KTM 2019 Offroad Days -koeajokiertue starttaa 14.8. Orimattilasta ja päättyy 19.9. Lievestuorelle.
motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.