Talvienduroa Amerikasta

OffroadPro Kalifornian kirjeenvaihtaja Kusti Mannisen kävi vuoristossa nauttimassa endurosta. Oheisesta kolumnista ja videosta selviää mitä tapahtuu kun talvi yllättää vuoristossa.

Yhdysvallat on offroadin “Mekka” ja sieltä löytyy satoja tuhansia alan harrastajia ja tuhansia harrastuspaikkoja. Olen täällä pääasiassa viihtynyt motocross-radoilla ja muutaman kerran hiekkadyyneillä, mutta kuukausi sitten pääsin ottamaan ensituntumaa Amerikan enduroon. Enduro on tässä kuitenkin hieman harhaanjohtava käsite, sillä reitit ovat enemmänkin “cross country”-tyyppisiä ja ykkösellä ajettavaa kannonkiertoa ei juurikaan ole luvassa. Etelä-Kaliforniassa talvi on enduron kulta-aikaa, kun lämpötilat eivät nouse hellelukemiin ja koko vuoden ainoat sateet tekevät reiteistä pölyttömiä.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

"Seven Deuce Deuce" eli virallisemmin supecrossissa yksityiskuljettajana kilpaileva Adam Enticknapin "My Bikes Too Lit" -biisiin kuvattiin musiikkivideo muutama viikko sitten Milestonen radalla. Katso valmis tuotos täältä.
cross country, Jämsä
Roni Kytönen ja Eemil Pohjola kävivät ennakko-odotusten mukaisesti tiukan kamppailun cross countryn SM-sarjan toisessa osakilpailussa Jämsässä lauantaina. Kotimaisemissaan ajaneen kaksikon taisto ratkesi Kytösen eduksi vasta viimeisellä kierroksella.
Videolla palataan Tornion SM-crossien helteisiin tunnelmiin.
KTM 2019 Offroad Days -koeajokiertue starttaa 14.8. Orimattilasta ja päättyy 19.9. Lievestuorelle.
motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.