Svärd kolmas SM-endurossa Petäjävedellä

Kuva
Kytönen Motorsport
Enduron SM-sarja jatkui Petäjävedellä ajetulla osakilpailulla. Kytönen Motorsportilta kilpailuun starttasi vain Hugo Svärd, kun Roni Kytönen kilpailee Orimattilassa motocrossin SM-sarjan päätös osakilpailussa.

Svärd aloitti päivän hieman verkkaisesti ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdeksäntenä. Tämän jälkeen Husqvarna-kuljettaja alkoi napsia sijoituksia ja kohosi tulosluettelossa pykälä pykälältä ylöspäin. Hyvän viimeisen kierroksen jälkeen Svärd nousi lopulta kolmanneksi. Samalla nuorukainen nousi SM-pistetaulukossa toiseksi, kun kautta on jäljellä enää kaksi kilpailua.

– Oli hieno kisa ja hienoja pätkiä. Itsellä oli ensimmäisellä kierroksella vähän haastavaa, kun ei ollut kävellyt pätkiä niin ei aina ihan nähnyt, että mihin kääntyy. Vauhti ei ollut silti tänään ihan sitä mitä pitäisi, mutta hyvä tulos lopulta. Osin kavereiden epäonnen vuoksi, Svärd kertoi päivän jälkeen.

Enduron SM-sarjan päätös tapahtuma ajetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna Vantaalla. Seuraavaksi Kytönen Motorsport miehistö on tulessa huomenna Orimattilassa motocrossin SM-sarjan päätös osakilpailussa, missä Roni Kytönen ja Juuso Matikainen taistelevat molemmat SM-mitalista.

Teksti: Kytönen Motorsport

Lisää uutisia

Lauantaina 2.3.2019 järjestettävä Kangasala-Enduro IV -kilpailu lähestyy.
Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.