Siilinjärven SM-Motocross livenä ruudussa

Teksti
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.

Suomen Moottoriliitto ja SM-Motocross sarjan promoottori MJP-Events ovat tehneet Siilinjärven osakilpailun kattavan sopimuksen moottoriurheilun livevideotuotantoihin erikoistuneen LiveSports Promotions Oy:n kanssa.

Kaikkien motocross-fanien riemuksi MX1- ja MX2-finaalierät näytetään Ruudussa ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen on innoissaan tulevasta tuotannosta. ”Teimme viime talvena livelähetykset Ruutuun Snowcrossin SM-sarjan neljästä osakilpailusta. Laji sai lähetysten myötä runsaasti näkyvyyttä ja harrastajamäärät ovat merkittävässä kasvussa. Lajin pariin on lähetysten myötä löytänyt aivan uusia kelkkailusta kiinnostuneita katsojia, sponsoreita ja mainostajia. Lähetyksien kiinnostavuutta ja kisan seurantaa helpottavat LiveSportsin kehittämät ajanottoon liittyvät lähetysgrafiikat. Kisan aikana katsojat näkevät ajantasaisen kilpailutilanteen aivan kuten F1-kilpailuissa! On mahtavaa päästä tuomaan niinkin näyttävä laji kuin Motocross suuren yleisön nähtäville”.

SM-Sarjan promoottori Marko Panula näkee hienon mahdollisuuden motocrossin tunnettavuuden kasvuun. ”Kun talvella ryhdyimme kartoittamaan mahdollisuuksia live-lähetyksiin, löysimme LiveSportsin kanssa nopeasti yhteisen ajatuksen tuotannoista. Haluamme kuluvalla SM-kaudella testata ja hakea lisää tietoa kaikista mahdollisuuksista mitä meillä voisi olla seuraaville SM-Motocross kausille. Teemme 1.7. Siilinjärven nyt pilottikilpailuna ja kartoitamme kesän mittaan mahdollisuuksia myös muiden kilpailujen livetuotantoihin”, päättää Panula.

Livelähetykset Ruudussa 1.7.2018 klo 11.30 ja 14.30 alkaen.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu

 

 

Lisää uutisia

Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
Uusi offroad-painotteinen koulutus alkaa.