Siilinjärven SM-Motocross livenä ruudussa

Teksti
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.

Suomen Moottoriliitto ja SM-Motocross sarjan promoottori MJP-Events ovat tehneet Siilinjärven osakilpailun kattavan sopimuksen moottoriurheilun livevideotuotantoihin erikoistuneen LiveSports Promotions Oy:n kanssa.

Kaikkien motocross-fanien riemuksi MX1- ja MX2-finaalierät näytetään Ruudussa ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen on innoissaan tulevasta tuotannosta. ”Teimme viime talvena livelähetykset Ruutuun Snowcrossin SM-sarjan neljästä osakilpailusta. Laji sai lähetysten myötä runsaasti näkyvyyttä ja harrastajamäärät ovat merkittävässä kasvussa. Lajin pariin on lähetysten myötä löytänyt aivan uusia kelkkailusta kiinnostuneita katsojia, sponsoreita ja mainostajia. Lähetyksien kiinnostavuutta ja kisan seurantaa helpottavat LiveSportsin kehittämät ajanottoon liittyvät lähetysgrafiikat. Kisan aikana katsojat näkevät ajantasaisen kilpailutilanteen aivan kuten F1-kilpailuissa! On mahtavaa päästä tuomaan niinkin näyttävä laji kuin Motocross suuren yleisön nähtäville”.

SM-Sarjan promoottori Marko Panula näkee hienon mahdollisuuden motocrossin tunnettavuuden kasvuun. ”Kun talvella ryhdyimme kartoittamaan mahdollisuuksia live-lähetyksiin, löysimme LiveSportsin kanssa nopeasti yhteisen ajatuksen tuotannoista. Haluamme kuluvalla SM-kaudella testata ja hakea lisää tietoa kaikista mahdollisuuksista mitä meillä voisi olla seuraaville SM-Motocross kausille. Teemme 1.7. Siilinjärven nyt pilottikilpailuna ja kartoitamme kesän mittaan mahdollisuuksia myös muiden kilpailujen livetuotantoihin”, päättää Panula.

Livelähetykset Ruudussa 1.7.2018 klo 11.30 ja 14.30 alkaen.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu

 

 

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.