Siilinjärven SM-Motocross livenä ruudussa

Teksti
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.

Suomen Moottoriliitto ja SM-Motocross sarjan promoottori MJP-Events ovat tehneet Siilinjärven osakilpailun kattavan sopimuksen moottoriurheilun livevideotuotantoihin erikoistuneen LiveSports Promotions Oy:n kanssa.

Kaikkien motocross-fanien riemuksi MX1- ja MX2-finaalierät näytetään Ruudussa ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä.

LiveSportsin toimitusjohtaja Pauli Kauppinen on innoissaan tulevasta tuotannosta. ”Teimme viime talvena livelähetykset Ruutuun Snowcrossin SM-sarjan neljästä osakilpailusta. Laji sai lähetysten myötä runsaasti näkyvyyttä ja harrastajamäärät ovat merkittävässä kasvussa. Lajin pariin on lähetysten myötä löytänyt aivan uusia kelkkailusta kiinnostuneita katsojia, sponsoreita ja mainostajia. Lähetyksien kiinnostavuutta ja kisan seurantaa helpottavat LiveSportsin kehittämät ajanottoon liittyvät lähetysgrafiikat. Kisan aikana katsojat näkevät ajantasaisen kilpailutilanteen aivan kuten F1-kilpailuissa! On mahtavaa päästä tuomaan niinkin näyttävä laji kuin Motocross suuren yleisön nähtäville”.

SM-Sarjan promoottori Marko Panula näkee hienon mahdollisuuden motocrossin tunnettavuuden kasvuun. ”Kun talvella ryhdyimme kartoittamaan mahdollisuuksia live-lähetyksiin, löysimme LiveSportsin kanssa nopeasti yhteisen ajatuksen tuotannoista. Haluamme kuluvalla SM-kaudella testata ja hakea lisää tietoa kaikista mahdollisuuksista mitä meillä voisi olla seuraaville SM-Motocross kausille. Teemme 1.7. Siilinjärven nyt pilottikilpailuna ja kartoitamme kesän mittaan mahdollisuuksia myös muiden kilpailujen livetuotantoihin”, päättää Panula.

Livelähetykset Ruudussa 1.7.2018 klo 11.30 ja 14.30 alkaen.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu

 

 

Lisää uutisia

Ensi kevään VGN reitistä saa esimakua Jesse Viljakaisen kuvaamalla videolla.
Santtu Tiainen tiedottaa Instagramissa siirtyvänsä ensi kaudeksi Jokikoneen tiimiin ja nelipuolikkaan KTM:n puikkoihin.
Kärme Kustaan kiemurat ajettiin tänään Hämeenlinnassa perinteisin menoin. Vuorossa oli 42. kerta tällä klassikkokilpailulla ja keli oli tällä kertaa poikkeuksellisen kuiva.
Kongoon suuntautuneelta edustusmatkalta tarttunut malaria on vakava sairaus.
Keravalla SE-Team vietti tänään jo kymmenennen kerran Kurapyöräpäivää perinteisein menoin.