Settinki avainasemassa

KTM:n enduromallisto 2019 oli koeajossa pari päivää sitten. Viime kesänä esiteltiin iso uudistus, TPI-moottorit. Nyt koeajettu 2019-mallisto saa vähemmän uudistuksia mutta eron edeltävään huomaa silti selvästi.
Kuva
Tommi Hynynen

Juuri esitelty 2019-crossimallisto oli tällä kertaa isojen uudistusten kohteena. Seuraavassa lehdessä on kattava raportti crossipyöristä, nyt enduromalleissa muutokset ovat maltillisemmat. Tehtaan politiikkana on uudistaa mallistoja vuorovuosin ja TPI-ruiskumoottorit olivat enduropuolen iso uudistus viime kesänä.

2019 EXC-mallistoon tulee pieniä parannuksia, joista ajamisen kannalta merkittävin on jousituksen uudet perusasetukset. Kaikissa malleissa PDS-takaiskareihin on vaihdettu öljyn virtausta nopeuttava mäntä ja molempiin päihin tuli uudenlaiset vaimennuspakat.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol