Settinki avainasemassa

KTM:n enduromallisto 2019 oli koeajossa pari päivää sitten. Viime kesänä esiteltiin iso uudistus, TPI-moottorit. Nyt koeajettu 2019-mallisto saa vähemmän uudistuksia mutta eron edeltävään huomaa silti selvästi.
Kuva
Tommi Hynynen

Juuri esitelty 2019-crossimallisto oli tällä kertaa isojen uudistusten kohteena. Seuraavassa lehdessä on kattava raportti crossipyöristä, nyt enduromalleissa muutokset ovat maltillisemmat. Tehtaan politiikkana on uudistaa mallistoja vuorovuosin ja TPI-ruiskumoottorit olivat enduropuolen iso uudistus viime kesänä.

2019 EXC-mallistoon tulee pieniä parannuksia, joista ajamisen kannalta merkittävin on jousituksen uudet perusasetukset. Kaikissa malleissa PDS-takaiskareihin on vaihdettu öljyn virtausta nopeuttava mäntä ja molempiin päihin tuli uudenlaiset vaimennuspakat.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
Uusi offroad-painotteinen koulutus alkaa.