Settinki avainasemassa

KTM:n enduromallisto 2019 oli koeajossa pari päivää sitten. Viime kesänä esiteltiin iso uudistus, TPI-moottorit. Nyt koeajettu 2019-mallisto saa vähemmän uudistuksia mutta eron edeltävään huomaa silti selvästi.
Kuva
Tommi Hynynen

Juuri esitelty 2019-crossimallisto oli tällä kertaa isojen uudistusten kohteena. Seuraavassa lehdessä on kattava raportti crossipyöristä, nyt enduromalleissa muutokset ovat maltillisemmat. Tehtaan politiikkana on uudistaa mallistoja vuorovuosin ja TPI-ruiskumoottorit olivat enduropuolen iso uudistus viime kesänä.

2019 EXC-mallistoon tulee pieniä parannuksia, joista ajamisen kannalta merkittävin on jousituksen uudet perusasetukset. Kaikissa malleissa PDS-takaiskareihin on vaihdettu öljyn virtausta nopeuttava mäntä ja molempiin päihin tuli uudenlaiset vaimennuspakat.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.