Sekaannuksia CC-ikärajoissa

Lauantaisessa Panssari CC:ssä kaksi kilpailijaa oli ilmoittautunut sekä V50- että V60-luokkiin, vaikka se ei ole kirjaimellisesti sääntöjen mukaan mahdollista.
60 vuotta täyttäneet voivat halutessaan ajaa myös V50-luokassa.
Kuva
Marko Vihriä

Kaikissa luokissa on säännöissä määritelty vähintään ajajien alaikäraja. Vaikka säännöissä ei erikseen luekaan, täyttää ajaja alaikärajan määritelmän heti sen vuoden alussa, jolloin hän viettää kyseisen alaiän juhliaan. Määritelmä pohjautuu siis syntymävuoteen, ei syntymäpäivään.

Ikärajat on määritelty vastaavasti myös endurossa.

Motocrossissa puolestaan tarkennetaan kirjallisesti ikäsääntöjä mainitsemalla, että kilpailija saa osallistua kilpailuihin sinä vuonna, jolloin hän täyttää alaiän.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa