Sekaannuksia CC-ikärajoissa

Lauantaisessa Panssari CC:ssä kaksi kilpailijaa oli ilmoittautunut sekä V50- että V60-luokkiin, vaikka se ei ole kirjaimellisesti sääntöjen mukaan mahdollista.
60 vuotta täyttäneet voivat halutessaan ajaa myös V50-luokassa.
Kuva
Marko Vihriä

Kaikissa luokissa on säännöissä määritelty vähintään ajajien alaikäraja. Vaikka säännöissä ei erikseen luekaan, täyttää ajaja alaikärajan määritelmän heti sen vuoden alussa, jolloin hän viettää kyseisen alaiän juhliaan. Määritelmä pohjautuu siis syntymävuoteen, ei syntymäpäivään.

Ikärajat on määritelty vastaavasti myös endurossa.

Motocrossissa puolestaan tarkennetaan kirjallisesti ikäsääntöjä mainitsemalla, että kilpailija saa osallistua kilpailuihin sinä vuonna, jolloin hän täyttää alaiän.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Sähköpyörävalmistajan jatko on uhattuna
Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa