SebFMX ja Mehiläinen yhteistyöhön

Teksti
Urheilu Mehiläinen ja Freestyle motocross -ammattilainen Sebastian Westberg ovat aloittaneet yhteistyön. Mehiläinen on jatkossa Westbergin taustajoukoissa tukemassa urheilijan kehitystä sekä kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Freestyle motocross on laji, jossa kaksipyöräisellä motocross-pyörällä tehdään vaativia temppuja, kuten voltteja, ilmalennon aikana. 26-vuotias Sebastian Westberg on lajissa Suomen ainoa ammattilaiskuljettaja. Westberg on urallaan voittanut useita arvostettuja kilpailuja ja kuuluu maailman kärkikuljettajien joukkoon.

– On hienoa tehdä yhteistyötä nuoren maailmalla eteenpäin pyrkivän extreame-urheilijan kanssa lajissa, joka vaatii taitojen lisäksi päivittäistä ennaltaehkäisevää terveyden ja hyvinvoinnin vaalimista, toteaa Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaava johtaja Ove Uljas.

Urheilu Mehiläinen tukee jatkossa Sebastian Westbergin matkaa Suomessa sekä maailmalla tukien urheilijan terveenä pysymistä vankan asiantuntijaverkoston avulla. 

– Peruskunnon harjoittaminen on tärkeää, sillä minun on pysyttävä ympäri vuoden hyvässä kunnossa niin kilpailuissa kuin näytöksissäkin. Urheilu Mehiläinen tukijana on minulle hyvin merkittävä. On korvaamatonta saada näin laaja ja ammattimainen tukiverkosto taustajoukkoihin mukaan, pohtii Sebastian Westberg.

– Mehiläisen kanssa yhteistyössä pyrimme pitämään minut niin ehjänä kuin tässä lajissa on mahdollista. Freestyle motocrossissa on vaikea välttyä vammoilta, ja loukkaantumisia sattuu silloin tällöin. Kun jotain sattuu, on tärkeää, että esimerkiksi OmaMehiläisen kautta on helppo pitää yhteyttä omiin lääkäreihin ja muihin alan ammattilaisiin kellon ympäri.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen.

 

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.