Santtu Tiainen ja Yoko yhteistyöhön

Teksti
Santtu Tiainen ja Jani Gustafsson
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.

Hallitseva MX1-luokan Suomenmestari Santtu Tiainen ja suomalainen ajo- ja urheiluvarustevalmistaja Yoko paiskasivat kättä yhteistyön merkiksi alkuviikosta Yokon-toimistolla. Kaudella 2018 Tiaisen kilpailusuunnitelmiin kuuluu mm. Suomenmestaruuden puolustaminen MX1-luokassa, kansainvälisiä kilpailuja Hollannissa ja Belgiassa sekä mahdollisesti jokin MX1 MM-osakilpailu.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä. On hienoa saada Yoko-ajovarusteet hallitsevan Suomenmestarin ylle, mutta kyllä suuremman vaikutuksen teki miehen ammattimainen ote asioiden hoitamisessa. Santtu lähestyi meitä päättäväisesti ja selkeillä suunnitelmilla vain muutama viikko sitten. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun saatiin yhteistyökuviot sovittua kuntoon, iloitsee Yokon toimitusjohtaja Jani Gustafsson.

– Olen todella innostunut alkavasta yhteistyöstä, Tiainen aloittaa.

– Nyt kun testasin Yokon motocross-vermeitä ja muita urheiluvaatteita on ensivaikutelma erinomainen. Kamat näyttää hyvältä, mutta istuu vielä sitäkin paremmin. Lisäksi Janin puheesta välittyi intohimo tuotteita kohtaan ja nopeasti kävi selväksi ettei näitä vaatteita ole aivan sattumalta synnytetty, Tiainen jatkaa.

– Yoko-yhteistyö passaa meikäläiselle kuin nenä päähän, koska olen narkomaani harjoittelun suhteen. Yokon repertuaarista löytyy kattavasti tuotteita kaikkiin harjoitustarpeisiini. Pyöräilen paljon mutta myös hiihto on merkittävä osa harjoitteluani. Talvet hiihtelen Suomessa lumella kun olen maisemissa ja muuten rullasuksilla Belgiassa, Tiainen päättää.

Lisää uutisia

"Seven Deuce Deuce" eli virallisemmin supecrossissa yksityiskuljettajana kilpaileva Adam Enticknapin "My Bikes Too Lit" -biisiin kuvattiin musiikkivideo muutama viikko sitten Milestonen radalla. Katso valmis tuotos täältä.
cross country, Jämsä
Roni Kytönen ja Eemil Pohjola kävivät ennakko-odotusten mukaisesti tiukan kamppailun cross countryn SM-sarjan toisessa osakilpailussa Jämsässä lauantaina. Kotimaisemissaan ajaneen kaksikon taisto ratkesi Kytösen eduksi vasta viimeisellä kierroksella.
Videolla palataan Tornion SM-crossien helteisiin tunnelmiin.
KTM 2019 Offroad Days -koeajokiertue starttaa 14.8. Orimattilasta ja päättyy 19.9. Lievestuorelle.
motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.