Remes jännitysnäytelmän voittoon

Teksti
Kuva
Johansson MPE / MxCarro
Eilen keskeyttämään joutunut Eero Remes ajoi tänään E2-luokan voittoon Saksassa. Hugo Svärd oli puolestaan Youth-luokan neljäs.

Saksan MM-enduron toinen kisapäivä vietiin tänään hienoissa olosuhteissa Saksassa. Eilen ketjurikkoon keskeyttämään joutunut Eero Remes taisteli tänään luokkavoitosta Alex Salvinin kanssa tasatahtiin. Salvini repi aamulla muutaman sekunnin eron Remekseen, mutta suomalainen kiri eron kiinni viimeisen kierroksen ensimmäisellä maastokokeella. Salvini iski kuitenkin toiseksi viimeisellä testillä ja nappasi kahdeksan sekunnin johdon ennen viimeistä pätkää. Remes ei kuitenkaan luovuttanut, vaan ajoi viimeisellä testillä kahdeksan sekunnin pohja-ajan. Kun ajat laskettiin yhteen, voitti Remes päivä 0,16 sekunnin erolla. Loic Larrieu oli luokan kolmas.

Yleiskilpailun ja samalla E3-luokan voittoon ajoi eiliseen tapaan Steve Holcombe. Beta-kuljettajan voittomarginaali yleiskilpailussa oli 43 sekuntia. Yleiskisan toinen oli Brad Freeman, joka voitti samalla E1-luokan. Daniel McCanney oli yleiskilpailun kolmas ja Remes yleiskisan neljäs.

Enduro Youth-luokassa Hugo Svärd oli lauantaina viides ja tänään puolestaan neljäs. Svärd jäi tänään kolmannesta sijasta vain sekunnin. Luokan ykkönen oli molempina päivinä Hamish MacDonald. EnduroJ-luokan voittoon ajoi molempina päivinä Andrea Verona.