Reed ja Villopoto Straight Rhythm kisaan

Ryan Villopoto on matkalla neljänteen AMA Supercross-mestaruuteen.Ryan Villopoto on matkalla neljänteen AMA Supercross-mestaruuteen.
Kuva
Frank Hoppen
Monsterimiehet mukana kaksitahtisilla

Red Bull pudotti todellisen pommin kun se hetki sitten julkaisi tiedon, että tämän kuun 21. päivä Kalifornian Pomonassa ajettavan Straight Rhythm-kisan kaksitahtiluokassa nähdään mukana yllätysnimet Ryan Villopoto ja Chad Reed. Ken Roczenin kaksitahtikutsukisaan on ilmoittautuneet myös huumorihahmo Ronnie Mac sekä viime vuosina enduron puolella kisanneet Ryan Sipes ja Mike Brown.

Avoimessa luokassa kisaavat mm. Marvin Musquin, Broc Tickle, Josh Hansen ja superendurokuljettaja Colton Haaker. Pikkuluokassa mukana ovat Jordon Smith, Alex Martin sekä sähköpyörä Altalla kisaava Josh Hill.

Offroadpro raportoi kisasta paikan päältä ja kisa näytetään suorana myös Red Bull TV nettisivustolla.

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.