Ranska jälleen mestari!

Kuva
MXGP
Ranskan joukkue Romain Febvre, Gautier Paulin ja Christof Charlier vei crossin joukkuemestaruuden jälleen Ranskaan.

Ranskan joukkue jyräsi jokaisessa erässä niin vahvasti, että mestarista ei MXoN-kisassa ollut tänä vuonna epäselvää. Hopean taisteli itselleen Hollannin joukkue, joka oli paljolti Jeffrey Herlingsin huikeiden suoritusten varassa. Herlings ajoi eräsijat 1 ja 2.

Pronssin otti lopulta todellisen työvoiton kautta Englanti, jonka paras kuski oli Max Anstie. Hän pystyi voittamaan molemmat ajamansa erät ja niiden lisäksi Dean Wilson kykeni hyviin eräsijoihin.

Ennen viimeistä erää Australialla oli vielä hyvät mahdollisuudet mitaliin, mutta Kirk Gibbsin kaatuminen viimeisen erän alussa vei mahdollisuudet. Koko viikonlopun vaisusti ajanut Dean Ferris ei kyennyt joukkuetovereidensa tasolle. Joukkue hiipui lopulta sijalle kuusi.

Belgian joukkue ajoi sijalle neljä ja vahvasti esiintynyt Sveitsi vei viidennen sijan.

Ranska vei siis neljännen perättäisen mestaruuden, on juhlan aika.

Kuva
mxgp

Lisää uutisia

motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.
Uusi viiden kerran koulutusjakso alkaa keskiviikkona 1.8. klo 18 ja mukaan mahtuu myös uusia harrastajia. Ohjattu ajoharjoittelu on tarkoitettu nuorille kuskeille.
Lauantain SM-enduron käsiohjelma on luettavissa sähköisenä versiona. Reittikartat, aikataulut ja lähtöluettelö löytyy yksistä kansista.