RAAKAVETOA: Anaheimin lehdistöpäivä

Ken Roczenin ajo näytti todella hyvältä ja vauhtia tuntui riittävän.
Kuva
Kusti Manninen

Supercross-kauden lehdistötilaisuudessa kuultiin tutut tarinat ja hämmästeltiin yhä uudestaan Roczenin paluuta pahan loukkaantumisen jäljiltä. Lehdistötilaisuuden jälkeen kuitenkin kuljettajat pääsivät testaamaan rataa ja samalla saatiin hieman käsitystä kuka on valmiina kauden avaukseen ja kuka ei. Katso itse oheisesta videosta kuka on tulessa ja kuka ei.

Varikolla liikkuvien huhujen mukaan Marvin Musquin kaatui muutama viikko sitten treeniradan pattisuoralla ja löi päänsä rajusti.
Kuva
Kusti Manninen
Eli Tomac on kauden ennakkosuosikki, mutta Kawasaki-kuljettajalta meni hetki löytää oikea rytmi radalle.
Chad Reedillä on vain muutamia ajokertoja plakkarissa loukkaantumisen jäljiltä ja jalka on ajaessa edelleen todella kipeä. Yksityistiimillä kauteen lähtevä Reed laski leikkiä myös painostaan, jota on ehtinyt offseasonilla hieman kertyä.
Dean Wilsonilta irtosi parhaat linkut, mutta kisanopeudesta on niiden perusteella vaikea sanoa yhtään mitään.
Jason Anderssonilta oli rytmi hukassa ja hypyt lipsahtelivat liian pitkäksi tai liian lyhyeksi

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, MX2
Enduron MM-sarjassa kilpailevat Eemil Pohjola ja Roni Kytönen hakevat voittoa cross countryn SM-sarjan toisesta osakilpailusta, joka järjestetään kaksikon kotimaisemissa Jämsässä lauantaina.
KTM 450 SX-F, 2019, KTM, motocross
Ykkös-MP ehti pitää muutaman vuoden tauon pyöräkoeajoista, mutta ensi viikon perjantaina järvenpääläisyritys isännöi KTM 2019 -malliston koeajopäivää Sipoossa.
motocross, Pori, MX-liiga
Lauantaina 21. heinäkuuta Heinolassa pidettävä TOP250-sarjan toinen osakilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.
Orimattilan Moottorikerhon Valtteri Malin otti parin vuoden tauon jälkeen motocrossin SM-osakilpailuvoiton, kun kauden kolmas koitos ajettiin Torniossa sunnuntaina. Kahdessa muussa SM-luokassa nähtiin tutummat voittajat.
Eilen ajettu kauden neljäs enduron SM-osakilpailu Lahdessa oli juuri niin rankka kisa kuin ennakkoon osattiin odottaa.