Panssari CC -kilpailun ilmoittautumisaikaa jatkettu

Teksti
Panssari CC, 2017, cross country, B, Parolannummi, Parola
Kuva
Marko Vihriä
Panssari CC -kilpailun ilmoittautumisaikaa on jatkettu tiistai-iltaan asti.

Cross countryn kesäkauden avaavan Panssari CC -kilpailun alkuperäinen ilmoittautumisaika olisi päättynyt perjantai-iltana 6. huhtikuuta, mutta kilpailun järjestäjät Kangasalan Moottorikerho ja ISDE Tuki ryhmä ovat päättäneet jatkaa ilmoittautumisaikaa tiistaihin 10. huhtikuuta kello 20:00 saakka.

Syynä ilmoittautumisajan jatkolle on se, että vasta torstaina julkaistiin päätös, jonka mukaan kilpailussa saa käyttää kesärenkaiden lisäksi nastarenkaita. Järjestäjät haluavat näin antaa kuljettajille enemmän aikaa tehdä lopullisen päätöksensä kilpailuun osallistumisesta.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kalkku ry:n netissä.

Hattulan Parolannummella ajettavassa Panssari CC -kilpailussa käynnistetään SM- ja Suomen Cup -sarjat (A, naiset, U20, V40, V50) sekä ajetaan kansalliset lähdöt luokissa nuoret, V60, classic, B, V50 ja harraste.

Kilpailun tuotto ohjataan Suomen enduromaajoukkueille.

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.