Osborne poissa supercross-avauksesta

Zach Osborne on kaksinkertainen pikkuluokan supercross-mestari
Murtunut solisluu vaatii leikkaushoitoa.

Amerikan testiradoilta kantautuneet huhut osoittautuivat todeksi ja Rockstar Husqvarna-tiimin Zach Osborne on loukkaantunut ja poissa alkukauden supercross-kisoista. Miehen solisluu murtui treeniradalla sattuneessa kaatumisessa ja se on nyt leikattu. Miehen odotetaan palaavan radoille 4 - 6 viikon kuluttua. Pikkuluokan kaksinkertainen mestari Osborne oli ennakkoon yksi mielenkiintoisimmista 450-luokan tulokkaista ja hän osoitti vauhtinsa myös viime kauden lopun kansainvälisissä kisoissa. Mahdollista on, että yksityiskuljettajana kauteen lähtevä Dean Wilson nousee hänen paikkaajakseen tai ainakin saa lisää tukea Rockstar Husqvarna-tiimiltä.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.