Osborne poissa supercross-avauksesta

Zach Osborne on kaksinkertainen pikkuluokan supercross-mestari
Murtunut solisluu vaatii leikkaushoitoa.

Amerikan testiradoilta kantautuneet huhut osoittautuivat todeksi ja Rockstar Husqvarna-tiimin Zach Osborne on loukkaantunut ja poissa alkukauden supercross-kisoista. Miehen solisluu murtui treeniradalla sattuneessa kaatumisessa ja se on nyt leikattu. Miehen odotetaan palaavan radoille 4 - 6 viikon kuluttua. Pikkuluokan kaksinkertainen mestari Osborne oli ennakkoon yksi mielenkiintoisimmista 450-luokan tulokkaista ja hän osoitti vauhtinsa myös viime kauden lopun kansainvälisissä kisoissa. Mahdollista on, että yksityiskuljettajana kauteen lähtevä Dean Wilson nousee hänen paikkaajakseen tai ainakin saa lisää tukea Rockstar Husqvarna-tiimiltä.

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa