Osallistu ja voita ajolippu TSMU Extreme Areenalle

TSMU, Extreme AreenaTSMU Extreme Areenalla nautitaan ajamisesta maan alla.
Kuva
Marko Vihriä
OFFROADPro ja Turun Seudun Moottoriurheilijat arpoo 10 kertalippua TSMU Extreme Areena -sisäradalla Raisioon. Osallistuminen on helppoa ja motocross mahtava laji!

Facebook-ihmiset osallistuvat arvontaan tykkäämällä tästä uutisesta OFFROADPron Facebook-sivulla. Tykkäämällä ja jakamalla uutisen saa kaksi arpaa.

Osallistua voi myös perinteisillä keinoilla tekstarilla, sähköpostilla ja kirjepostilla OFFROADPron toimittaja Marko Vihriälle:

puh. 044 302 3166
toimitus@offroadpro.fi
Santamedia Oy
Kumpulankuja 4
04500 Kellokoski

Palkintona on yhteensä 10 kappaletta yhden päivän ajolippuja TSMU Extreme Areenalle kuluvalle talviajokaudelle (ei sisällä pyörävuokraa).

Kilpailu päättyy tiistaina 13.2. kello 17:00 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet tuodaan myös esiin OFFROADPro-mediassa.

TSMU Extreme Areena

Puhdistamonnousu, Raisio
Aukioloajat
torstai 16:30-20:30
lauantai 11-17

Lisätiedot
www.tsmu.fi
www.tsmu.fi/ajopaikat/extreme-areena
www.facebook.com/TurunSeudunMoottoriurheilijat
www.facebook.com/tsmuextremeareena

 

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, startti, lähtö
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro järjestävät ”viikonlopuksi katsomaan Suomen parasta crossia Hyvinkäälle” -kilpailun, jossa voi voittaa pääsylipun SM- ja SC-avauksen katsomoon. Osallistuminen on helppoa.
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin Romanian Bacaussa. Toinen kisapäivä sujui Sanna Kärkkäiseltä voitokkaasti ja hän jatkaa sarjapisteissä ykkösenä.
Rajusti uudistunut ja rajoja rikkova KTM SX -motocrossmallisto mallivuodelle 2019 on pian saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä. KTM jatkaa READY TO RACE -visionsa toteuttamista näillä ultrakevyillä kilpapyörillä ja pyrkii aktiivisesti viemään of
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu on saatu nyt ajettua Romanian Bacaussa. Kytönen Motorsport Husqvarnakuljettaja Roni Kytönen oli EM-sarjassa ennen Romanian osakilpailua toisena.
Eelis Viemerö vei EMX65-luokassa päivän yhteistulosten ykköspaikan ja nousi Lavangon kisan kovimmaksi suomalaiskuskiksi.