Nummelan reitti kunnossa

Kuva
Sami Salonen
Nummelan Nostotalkoot ajetaan sprinttinä pitkällä radalla, joka lumisateiden myötä on entisestään parantunut.

Reilun viikon päästä, 17.2. ajettava Nostotalkoot sprintti kurvaillaan pitkällä ja monipuolisella radalla. Osa pätkästä on monille tuttu aiemmista kisoista, nyt reitille on merkattu muutama koukero lisää. Noin kymmenen kilometrin pätkä on pääosin vauhdikasta mäntymetsää ja hiekkamaata. Kivisemmät kuusikko-osuudet ovat nyt tulleen lumen myötä entisestään parantuneet, kun uusi lumi on täyttänyt kivenkolot ja vanhat urat.

Kisa ajetaan neljän kierroksen sprinttinä, jossa ennen ja jälkeen pätkän käydään siirtymää pitkin huollossa. Kisassa on kaikki luokat mukana C, D , V50 ja V60-luokat ajavat aamupäivällä ja A, B ja V40-luokat iltapäivällä.

Ilmoittautumisaikaa on vielä muutama päivä, takaraja on 11.2. klo 20.

Lisää uutisia

motocross, Hyvinkää, startti, lähtö
Hyvinkään Moottorikerho ja OFFROADPro järjestävät ”viikonlopuksi katsomaan Suomen parasta crossia Hyvinkäälle” -kilpailun, jossa voi voittaa pääsylipun SM- ja SC-avauksen katsomoon. Osallistuminen on helppoa.
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin Romanian Bacaussa. Toinen kisapäivä sujui Sanna Kärkkäiseltä voitokkaasti ja hän jatkaa sarjapisteissä ykkösenä.
Rajusti uudistunut ja rajoja rikkova KTM SX -motocrossmallisto mallivuodelle 2019 on pian saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä. KTM jatkaa READY TO RACE -visionsa toteuttamista näillä ultrakevyillä kilpapyörillä ja pyrkii aktiivisesti viemään of
Enduron EM-sarjan toinen osakilpailu on saatu nyt ajettua Romanian Bacaussa. Kytönen Motorsport Husqvarnakuljettaja Roni Kytönen oli EM-sarjassa ennen Romanian osakilpailua toisena.
Eelis Viemerö vei EMX65-luokassa päivän yhteistulosten ykköspaikan ja nousi Lavangon kisan kovimmaksi suomalaiskuskiksi.