Neljän suora

Viekö Eero Remes kilven toisen kerran? Vai ottaako tämän vuoden Päijänneajon voiton Eemil Pohjola, Aleksi Jukola vai Toni Eriksson?
Kuva
Milla Vahtila

Päitsiin on alle kaksi viikkoa ja nyt on aika aloittaa voittajaveikkaukset. Viime vuoden voiton vei Eero Remes, mutta kuka on vahvin tällä kertaa?

Nyt ajetaan luminen Päijänneajo. Koko reitti etelää myöten on lumen peitossa ja maa on jäässä. Lahden alapuolella hanki ei ole syvää mutta kisan avauspäivä, lauantai tullaan ajamaan kunnon lumispooreissa. Sääennuste lupaa hyvää kilpailulle. Keli lauhtuu pikku hiljaa mutta lämpimimmilläänkin päivälämpötilat nousevat vain hiukan plussalle. Yöt tulevat olemaan pakkasella ja kisaviikolla satanee vielä hiukan lunta.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.