MX-liigan sarjataulukot liiton netissä

motocross, MX-liiga, motocross-liiga, MXC/B, Pori, YyteriSaku Mansikkamäki (808) voitti molemmat MXC/B-erät Iisalmessa viime lauantaina.
Kuva
Marko Vihriä
Motocrossin MX-liigan sarjataulukot ovat olleet tänä vuonna hieman haastavassa tilanteessa päivitysten suhteen. Nyt kuitenkin niille on avattu oma osionsa Suomen Moottoriliiton nettisivulla.

Sarjataulukot ovat vielä keskeneräiset, mutta päivittyvät liiton sivulle lähipäivien aikana. Pistetilanteet löytyvät motocrossin lajiosion alta, eivät siis liiton viralliselta SM- ja Suomen Cup -sarjojen pistetilannesivulta.

Sivuille päivitetään myös naisten Suomen Cupin pistetilanne.

SML MX-liigapisteet

SML motocrossin lajiosio

Lisää uutisia

KTM kutsuu uusien offroad-pyörien omistajat VIP-vieraina enduron joukkue SM-kilpailuun Vantaalle 29.9.2018
Sunnuntain yksittäinen kohokohta koettiin SM-kilpailun avauserässä, missä Sipoon Moottorikerhon vasta 15-vuotias Kimi Koskinen saapui ruutulipulle ensimmäisenä peitoten monta todella kovaa ja kokenutta SM-sarjojen kilpailijaa.
Sunnuntaina 10-15-vuotiaiden MXC-luokkien mestaruus meni Vantaalle, kun seuran ykkösmiehitys Sampo Rainio, Nico Stenberg ja Miika Jukarainen joukkueenjohtajanaan Tero Jukarainen oli pitelemätön.
Sipoossa ajettiin viikonloppuna myös lasten kerhojoukkueiden ja veteraanien joukkueiden kilpailu.
Orimattilan Moottorikerho lähti ennakkosuosikkina motocrossin kerhojoukkueiden Suomen mestaruuskilpailuun Sipooseen eivätkä Juuso Matikainen, Joni Tuominen ja Niko Koskela hermoilleet, vaan veivät mestaruuden. Sunnuntainen titteli oli seuralle ja kolmikol