MX-liigan sarjataulukot liiton netissä

motocross, MX-liiga, motocross-liiga, MXC/B, Pori, YyteriSaku Mansikkamäki (808) voitti molemmat MXC/B-erät Iisalmessa viime lauantaina.
Kuva
Marko Vihriä
Motocrossin MX-liigan sarjataulukot ovat olleet tänä vuonna hieman haastavassa tilanteessa päivitysten suhteen. Nyt kuitenkin niille on avattu oma osionsa Suomen Moottoriliiton nettisivulla.

Sarjataulukot ovat vielä keskeneräiset, mutta päivittyvät liiton sivulle lähipäivien aikana. Pistetilanteet löytyvät motocrossin lajiosion alta, eivät siis liiton viralliselta SM- ja Suomen Cup -sarjojen pistetilannesivulta.

Sivuille päivitetään myös naisten Suomen Cupin pistetilanne.

SML MX-liigapisteet

SML motocrossin lajiosio

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.