Moottoriliiton lajipäivän antia

Liikennevakuutus ja Motti aiheena avauspuheenvuoroissa.

Liikennevakuutuskysymys on lajiemme jatkuvuuden kannalta keskeisessä roolissa nyt ja tulevaisuudessa. Moottoriliitto on yhdessä Teknisen Kaupan Liiton työstänyt sapluunaa, josta löytyisi konkreettiset määritelmät suljetun alueen käsitteelle. Näitä olisivat esimerkiksi mahdolliset aitaustarpeet ja valvonta. Selkeä suljetun alueen määritelmä mahdollistaisi ajoharjoittelun määrittelyn täyttävillä radoilla ilman liikennevakuutusta. Tällöin radalla ajamiseen vaadittaisiin joko lisenssi- tai muuten korvaava vakuutus.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.
Kun puheeksi tulee enduro, tarkoitetaan sillä melkein aina kilpaenduroa tai totista urheilua. Mutta enduro voi olla muutakin.
Esittelyssä AMSS-järjestelmä
Australian joukkue kiskoi lisää etumatkaa Six Daysillä kolmen ajetun päivän jälkeen.
Rockstarin Husqvarna FE 350 luovutettiin Tampere Offroad Expossa Rockstarin järjestämässä jilpailussa palkintona ollut uusi Husqvarna FE 350 -enduropyörä arvottiin Pasi Rahkoselle.