Moottoriliiton lajipäivän antia

Liikennevakuutus ja Motti aiheena avauspuheenvuoroissa.

Liikennevakuutuskysymys on lajiemme jatkuvuuden kannalta keskeisessä roolissa nyt ja tulevaisuudessa. Moottoriliitto on yhdessä Teknisen Kaupan Liiton työstänyt sapluunaa, josta löytyisi konkreettiset määritelmät suljetun alueen käsitteelle. Näitä olisivat esimerkiksi mahdolliset aitaustarpeet ja valvonta. Selkeä suljetun alueen määritelmä mahdollistaisi ajoharjoittelun määrittelyn täyttävillä radoilla ilman liikennevakuutusta. Tällöin radalla ajamiseen vaadittaisiin joko lisenssi- tai muuten korvaava vakuutus.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Motocrossammattilainen syötti pupelikkospooria endurokuskeille. Rene Rannikko vieraili Espoon Mootorikerhon endurosarjaan kuuluvassa Hyökkäysajossa ja syötti endurokuskeille pölylunta erittäin vaativassa ja pehmeäreunaisessa spoorissa.
Salaisuus sopimuksen ympäriltä raukesi kun Yoko tänään tiedotti sopimuksestaan Stefan Evertsin kanssa.
Hallitseva mestarin supercross-kausi pilalla
Edellisessä AMA Supercrossin osakilpailussa Ken Roczen ei ollut parhaassa vireessä ja syy löytyy osittain läheisen vakavasta loukkaantumisesta.
Motocross-lajiryhmä järjestää perinteeksi muodostuneen motocross -kilpailujärjestäjien infotilaisuuden 9.2. klo 9.30 - 17.00 Kuopiossa