Mika Ahola saa patsaan Hämeenlinnaan

YLE uutisoi eilen, että moninkertainen maailmanmestari Mika Ahola saa patsaan Hämeenlinnaan.

Hämeenlinnan moottorikerho ja Riihimäen kahvakopla kunnioittavat Aholaa Kalvolan graniitista tehdyllä muistomerkillä.

– Muistokiven on lahjoittanut Timo Saviniemi, ja se on samaa kiveä kuin Suomen eduskuntatalo. Se on noin kaksi metriä korkea ja kaksi tonnia painava kivi, kertoo hankkeen puuhamies Erkki Kuparinen YLEn uutisessa.

Kilpailuonnettomuudessa kuolleen ratamoottoripyöräilijä Jarno Saarisen patsas Turussa on jo vakiintunut motoristien ja turistien käyntikohde. Aholan patsas on tiettävästi ensimmäinen enduro-moottoripyöräilijälle pystytetty muistomerkki.

– Mika Aholan haudalla on jonkin verran käyty. Toivon, että tästä tulee enduromiesten vierailukohde maailmanlaajuisesti.

YLEn uutinen kokonaisuudessaan löytyy TÄSTÄ

Lisää uutisia

Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa
Enduron MM-sarjan kauden päätös osakilpailu on juuri päättynyt Saksan Rüdersdorfissa. Suomalaisittain sarja päättyi hienosti, kun E2-luokan maailman mestariksi kruunattiin Eero Remes.