LrMP Super-viikonloppu

Teksti
Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden Super-viikonloppuna Esmeralda Vesterinen ja Kimmo Tielinen starttaavat tulevana viikonloppuna Tohmajärven Endurossa. Eetu ja Timi Huttunen starttaavat junioreiden motocross hallikilpailussa Eestin Adrenalin Arenalla.

Endurokauden avauskilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Tohmajärven lumisissa maisemissa. Lumispooria on tiedossa hienoissa maisemissa ja reitti on varmasti haastava, kun lunta on tullut reilusti. Kilpailun järjestäjillä on riittänyt puuhaa reitin auki pitämisessä talkoovoimin.

Lappeenranta sai riveihinsä Enduron Heinolan EM osakilpailuun ja CMX EM sarjaan tähtäävän Esmeralda Vesterisen. Vesterinen tekee paluun kilpauralleen pienen tauon jälkeen ja hänet tullaan näkemää niin enduro poluilla, kuin motocross radalla tulevana kautena.

"Tulevaan viikonloppuun lähdetään rennolla mielellä ilman paineita. Haetaan lumispoorista tuntumaa koska nyt sitä piisaa!” Esmeralda Vesterinen toteaa.

Kimmo Tielinen starttaa ensimmäistä kertaa täysimittaiseen endurokilpailuun. Aiempaa taustaa kuljettajalta löytyy Cross Countrysta ja Sprint Endurosta.

Motocross juniorit valtaavat Eestin Adrenalin Arenan perjantaina ja lauantaina, ammattivalmentaja Jussi Vehviläisen nuotittamana. Sunnuntaina 6-vuotias Timi Huttunen ajaa elämänsä ensimmäisen motocross kilpailun 50cc luokassa. Eetu Huttunen 8-vuotta, starttaa Junior Cupin toiseen osakilpailuun innokkaana 65cc luokassa.

Tiedote: Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.