Lotta matkaa talvella Kaliforniaan

Teksti
SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.

Useana vuonna aiemminkin järjestetyssä kilpailussa palkintona on viikon mittainen unelmareissu motocrossin synnyinseuduille Amerikkaan. Nuori nainen on tulevasta matkasta innoissaan ja odottaa sitä jo malttamattomana.

-Ihan uskomatonta, että minä pääsen reissuun, en oikein voi uskoa tätä edes todeksi vielä. Olen harrastanut motocrossia kasikympillä, mutta suunnitelmanani on aloittaa ensi vuonna ajamaan 125-pyörällä. Olemme isän kanssa puhuneet, että tarvitsen lisää valmennusta isompaan pyörään siirtymisessä, niin mikäpä voisi olla hienompaa, kun päästä Jussi Vehviläisen oppeihin ja vieläpä maailman hienoimmilla radoilla Kaliforniassa, hehkuttaa tuore voittaja malttamattomana.

Aiempien vuosien tapaan tulevasta matkasta kuvataan minidokumentti, joka julkaistaan SM-motocross sarjan YouTube-kanavalla myöhemmin keväällä 2019.

Lisää uutisia

Vuonna 2013 perustettu Mika Ahola rahasto on vuosittain valinnut edellisen kauden nopeimman juniorikuljettajan seuraavalle kaudelle stipendiaatiksi, jolle korvataan maksettuja osallistumismaksuja vastaan 1 000 €.
Jesse Viljakainen julkaisi hienon videon viikonloppuna Lehtimäen ja Nuuttilan legendaarisissa maastoissa ajetusta sarjakisasta.
Eilen ajetussa Perttulan Pöräyksessä aamun alkutahdit soitettiin C-luokkien tahtiin.
Perttulan Pöräyksessä kurvailtiin lämpimässä säässä. Ensimmäisessä galleriassa kuskeja U20, V40, A- ja B-luokista.
Kytönen Motorsportin veljeskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma kilpailivat tänään Perttulassa U20-luokan SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Veljeksistä vanhempi Peetu ajoi kauden toiseen voittoonsa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.