Lotta matkaa talvella Kaliforniaan

Teksti
SM-Motocross sarjan järjestämän valokuvakilpailun, Motonet SM-Motocross Goes Californian voitti tänä vuonna Lotta Pesonen. Voittaja matkaa tulevan helmi-, maaliskuun taitteessa motocross-lomalle Kalifornian aurinkoon.

Useana vuonna aiemminkin järjestetyssä kilpailussa palkintona on viikon mittainen unelmareissu motocrossin synnyinseuduille Amerikkaan. Nuori nainen on tulevasta matkasta innoissaan ja odottaa sitä jo malttamattomana.

-Ihan uskomatonta, että minä pääsen reissuun, en oikein voi uskoa tätä edes todeksi vielä. Olen harrastanut motocrossia kasikympillä, mutta suunnitelmanani on aloittaa ensi vuonna ajamaan 125-pyörällä. Olemme isän kanssa puhuneet, että tarvitsen lisää valmennusta isompaan pyörään siirtymisessä, niin mikäpä voisi olla hienompaa, kun päästä Jussi Vehviläisen oppeihin ja vieläpä maailman hienoimmilla radoilla Kaliforniassa, hehkuttaa tuore voittaja malttamattomana.

Aiempien vuosien tapaan tulevasta matkasta kuvataan minidokumentti, joka julkaistaan SM-motocross sarjan YouTube-kanavalla myöhemmin keväällä 2019.

Lisää uutisia

Ensi kevään VGN reitistä saa esimakua Jesse Viljakaisen kuvaamalla videolla.
Santtu Tiainen tiedottaa Instagramissa siirtyvänsä ensi kaudeksi Jokikoneen tiimiin ja nelipuolikkaan KTM:n puikkoihin.
Kärme Kustaan kiemurat ajettiin tänään Hämeenlinnassa perinteisin menoin. Vuorossa oli 42. kerta tällä klassikkokilpailulla ja keli oli tällä kertaa poikkeuksellisen kuiva.
Kongoon suuntautuneelta edustusmatkalta tarttunut malaria on vakava sairaus.
Keravalla SE-Team vietti tänään jo kymmenennen kerran Kurapyöräpäivää perinteisein menoin.