Lawrencet tekivät historiaa

Kuva
Honda
Jett ja Hunter Lawrence kirjoittivat nimensä historiankirjoihin viime yönä Denverissä.

Monster Energy Supercross-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin viime yönä Denverissä. Kilpailu olikin Lawrencen veljesten näytös, jotka ajoivat kaksoisvoittoon. Tämä oli ensimmäinen kerta sarjan 50 vuoden historian aikana, kun kaksi veljestä on ”pääluokan” podiumilla samaan aikaan. Hunter Lawrence otti finaalin startin nimiinsä ja johti kisaa yli puolen välin. Sen jälkeen Jett Lawrence otti kärkipaikan haltuunsa ja ajoi voittoon. Hunter ajoi ruutulipulle toisena, ennen Jason Andersonia. Justin Barcia oli neljäs ja rannevammasta kärsivä Cooper Webb viides.

Sarjan yhteispisteissä Jett Lawrence pitää johtopaikkaa hallussaan nyt 20 pisteen erolla Webbiin. Kun sarjaa on jäljellä yksi osakilpailu, näyttää tilanne Lawrencen kannalta hyvältä.

250-kuutioisissa radalla nähtiin länsirannikon kuljettajat. Jo Shimoda ajoi kauden ensimmäiseen voittoon, ennen Levi Kitcheniä ja Rj Hampshireä. Kitchen ja Hampshire ovat nyt tasapisteissä sarjan kärjessä, joten ensi viikonloppuna Salt Lakessa nähdään mielenkiintoinen taistelu.