Larrieu WESS-kisan voittoon

Uusi WESS-sarja sai päätökseen kauden kolmannen osakilpailun. Perinteinen endurokisa nosti tuloksissa kärkeen uusia nimiä.
Loic Larrieu voitti, Theo Espinasse oli toinen ja Josep Garcia kolmas.
Kuva
Future7Media

World Enduro Super Series näytti monipuolisuutensa sarjan kolmannessa osakilpailussa. Kahden ensimmäisen, Hard Enduro -tyylisen kisan jälkeen viikonloppuna ajettu Trèfle Lozérien ranskassa edusti perinteistä enduroa sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kolmen päivän kisa ajettiin pitkällä radalla, jossa lenkin pituus oli noin 150 kilometriä. Voisi ajatella, että tämä kilpailu oli saman tyylinen kuin meidän Päitsimme.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Sähköpyörävalmistajan jatko on uhattuna
Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab ja Dailymotors Oy ovat sopineet Hondamoottoripyörien ja -mönkijöiden myynnin aloittamisesta Kokkolassa.
MX-liiga Gaala, 2017
Kotimaisen motocrossin MX-liigasarjan perinteinen palkintojenjakotilaisuus pidetään tänäkin vuonna kovan kansainvälisen supercrosskilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 10. marraskuuta.
Cross country, Säkylä
Cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi.
EMX250- ja EMX300-luokat muutosten kourissa