Kurapyöräpäivä SE-Teamilla

Keravalla SE-Team vietti tänään jo kymmenennen kerran Kurapyöräpäivää perinteisein menoin.

Juuri Yamahan edustuksen saanut SE-Team kutsui asiakkaansa ja kylänmiehet perinteeksi muuttuneen Kurapyöräpäivän muodossa myymälään joulukahveille. Kuten aiemminkin, tarjolla oli jälleen kovia tarjouksia vierailijoille, esillä oli SE-Teamin koko laaja kattaus varusteita, tarvikkeita ja pyöriä.

Samalla kun Matti Oikarin mitalikahveilla juhlistettiin menestystä aikuisten sarjoissa, oli perheen pienimmille ohjelmaa monessa muodossa.

Lisää uutisia

Pienoiskuva
Video Jesse Viljaisen menosta Päitsillä
Matias Savo kilpaili enduron MM-sarjassa, kunnes kehitys tyssäsi ja mieli alkoi harhailla. Nyt entinen jämsäläinen rakentaa opiskelutovereidensa kanssa urheilubisnekseen pohjautuvaa seminaaria, jossa puhujina ovat muun muassa jääkiekon mestarivalmentaja J
Päijänneajosta ajateltiin tulevan todella märkä ja raskas, mutta lopulta reitit eivät olleet niin pahassa kunnossa mitä odottaa saattoi, eteläpään muutamaa pätkää lukuun ottamatta.
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Eemil Pohjola matkaa kohti Vantaata selvässä johdossa.