Kullas ja Haavisto vauhdissa

Harri Kullas
Kuva
Sami Salonen
Jos alkuerien perusteella uskaltaa veikata finaalin tulosta, se tulee olemaan Harri Kullaksen ja Jere Haaviston taistelu.

Kaksi alkuerää on ajettu Tampereen Superissa ja kaksi kuskia nousi ylitse muiden. Harri Kullas nappasi ensimmäisessä alkuerässä johtopaikan heti haltuunsa ja vei erää varmoin ottein ja rennolla ajolla.

Toisessa alkuerässä Jere Haavisto otti huonomman lähdön ja joutui raivaamaan tiensä ensi Karel Kutsarin ohi ja Ashley Greedyn kantaan. Lopulta Haavisto vei britin ns. kahville ohittamalla hänet yhdellä rajulla rykäisyllä.

 

Jere Haavisto
Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

Husqvarnan täysikokoisten motocross-pyörien kauden 2019 mallisto esiteltiin tällä viikolla Floridassa valmentajalegenda Aldon Bakerin tiluksilla. Baker Factoryksi nimetty treenikeskus tarjosikin erinomaiset puitteet uutuusmallien testaamiseen.
Juuri Suomeen lyhyelle visiitille saapunut Emil Weckman osallistuu Siilinjärven SM-crossiin kuun vaihteessa.
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Siilinjärvellä kisattava SM-Motocross sarjan toinen osakilpailu näytetään suorana Nelosen Ruutu -palvelussa.
MX65, motocross, MX-liiga, motocross-liiga, motocrossliiga, startti, lähtö, Pori
Harri Kullas ja Jussi Vehviläinen järjestävät ajoleirin, missä pääsee kunnolla valmistautumaan MX-liigan Kuopion- ja Lievestuoreen-osakilpailuihin.
Broc Ticklen dopingkäry varmistui, kun hänen antamansa B-näyte tutkittiin ja se varmisti kielletyn aineen käytön.